Wspominacie o różynych sprawach więc z ciekawych spraw z życia piwowara polecam kanał Andrzej na You Tube jest duż filmów o robieniu piwa domowego zobaczcie sami
Kanał piwowara na You Tube
Collapse
X
-
Radek70
Witam Panie Andrzeju.Zaraziłem się warzeniem dopiero od ponad pół roku,ale Pana filmy pomogły mi uniknąć wiele błędów.Obejrzałem chyba wszystkie,wiele pomysłów wykorzystałem.Jeden z odcinków kończył się wycinaniem góry KEGa i możliwoscią połączenia zbiorników instalacją za pomocą pomp...ale druga część się nie pokazała...jest czy jeszcze Pan tego nie podłączył?jestem ciekaw jak się to sprawdzi.Pozdrawiam serdecznie!Czekam na nowe filmiki.
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Poszukuję kompletnego kursu/szkolenia na piwowara najlepiej podkarpacie/małopolska (nie musi być dyplom).
Pozdrawiam2025-01-07, 11:23 -
Wynalazek z większą ilością wody.... do poziomu alkoholu 4,6%
Aromat - minimalna zbożowość.
Smak - lekko słodkawe, zbożowo plus jakby ryżowe, mini goryczka.
Sport lager.... co to za płaskie i bez wyrazu piwo...
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Chwilę temu wydane trafiły do mnie dwie książeczki związane z historycznymi Browarami Grodziskimi SA.
https://www.browar.biz/centrumpiwowa...-wojciechowski
Antoni Thum - Jak zawładnąłem... -
Brewpub Scholar Brauerei w Goettingen (Niemcy) z wybiciem rocznym ok 200 hl, warzelnia 250 l firmy Dreher (Austria) poszukuje piwowara. W realizacji uruchomienie dodatkowego browaru 10 hl na terenie Getyngi. Inwestycja ma w pierwszej linii zapełnić potrzeby wyszynku w restauracji (Villa Cuba) i pubie...
-
Browar Ciechan, właściciel takich marek jak Ciechan Wyborne czy Ciechan Miodowe - to zakład z ponad 300 letnią tradycją warzenia piwa.
Obecnie jest jedną z czołowych firm w segmencie browarów regionalnych.
Obecnie poszukujemy
Technologa produkcji piwa/Piwowara
...2018-08-06, 10:12 - Loading...
- Koniec listy.
Comment