Zapraszamy na nowe promocje:
- Anglojęzyczna
CraftBeer.com Beer & Food Course, J. Herz, A. Dulye
- Autorskie (z zacieraniem)
Milkshake IPA - Szymon Pioterek i Mateusz Dworniczek - WrocKPD 2018 15,5º BLG
- Brettanomyces, winne, do miodów, cydrów
Alcotec Restart 25 l - drożdże do zatrzymanej fermentacji
- Brewkity nachmielone
Brewferm Abbey (Abdij) 1,5 kg
- Brewkity nachmielone
Bulldog Brews Mad Bad Lager 1,75 kg
- Brewkity nachmielone
Mangrove Jacks Pale Ale Bezglutenowe 1,8 kg
- Górna fermentacja
Bulldog B16 Belgian Saison 10 g
- Górna fermentacja
Bulldog B44 European Ale 10 g
- Górna fermentacja
Safbrew Abbaye (Safbrew BE-256)
- Granulat
Centennial US 2017 - 100 g granulat 8,3% aa
- Granulat
Dr Rudi NZ 2016 - 100 g granulat 12,6% aa
- Granulat
East Kent Goldings UK 2017 - 100 g granulat 5,8% aa
- Granulat
Lemondrop US 2017 - 50 g granulat 5,4% aa
- Granulat
Polaris DE 2016 - 100 g granulat 20,7% aa
- Jasne
Pale Ale 5,0-7,5 EBC Viking Malt 25 kg
- Jasne
Pilzneński 3,2-4,5 EBC Viking Malt 25 kg
- Redakcyjne (z ekstraktów)
Ciemne Pełne 12º BLG - górna fermentacja (z ekstraktów)
- Redakcyjne (z ekstraktów)
Simcoe Lager 12º BLG (z ekstraktów)
- Redakcyjne (z zacieraniem)
Belgian Pale Ale 12º BLG
- Redakcyjne (z zacieraniem)
Koźlak / Bock 17ºBLG
- Redakcyjne (z zacieraniem)
Session Black IPA 10,5º BLG
- Zaawansowany sprzęt warzelny
Brew Monk - kocioł zacierno-warzelny max. 40 litrów
- Zestawy startowe
Zestaw startowy - ZacierMistrz Pro
- Anglojęzyczna
CraftBeer.com Beer & Food Course, J. Herz, A. Dulye
- Autorskie (z zacieraniem)
Milkshake IPA - Szymon Pioterek i Mateusz Dworniczek - WrocKPD 2018 15,5º BLG
- Brettanomyces, winne, do miodów, cydrów
Alcotec Restart 25 l - drożdże do zatrzymanej fermentacji
- Brewkity nachmielone
Brewferm Abbey (Abdij) 1,5 kg
- Brewkity nachmielone
Bulldog Brews Mad Bad Lager 1,75 kg
- Brewkity nachmielone
Mangrove Jacks Pale Ale Bezglutenowe 1,8 kg
- Górna fermentacja
Bulldog B16 Belgian Saison 10 g
- Górna fermentacja
Bulldog B44 European Ale 10 g
- Górna fermentacja
Safbrew Abbaye (Safbrew BE-256)
- Granulat
Centennial US 2017 - 100 g granulat 8,3% aa
- Granulat
Dr Rudi NZ 2016 - 100 g granulat 12,6% aa
- Granulat
East Kent Goldings UK 2017 - 100 g granulat 5,8% aa
- Granulat
Lemondrop US 2017 - 50 g granulat 5,4% aa
- Granulat
Polaris DE 2016 - 100 g granulat 20,7% aa
- Jasne
Pale Ale 5,0-7,5 EBC Viking Malt 25 kg
- Jasne
Pilzneński 3,2-4,5 EBC Viking Malt 25 kg
- Redakcyjne (z ekstraktów)
Ciemne Pełne 12º BLG - górna fermentacja (z ekstraktów)
- Redakcyjne (z ekstraktów)
Simcoe Lager 12º BLG (z ekstraktów)
- Redakcyjne (z zacieraniem)
Belgian Pale Ale 12º BLG
- Redakcyjne (z zacieraniem)
Koźlak / Bock 17ºBLG
- Redakcyjne (z zacieraniem)
Session Black IPA 10,5º BLG
- Zaawansowany sprzęt warzelny
Brew Monk - kocioł zacierno-warzelny max. 40 litrów
- Zestawy startowe
Zestaw startowy - ZacierMistrz Pro