I tak zrobiłem. W uwagi nic nie wpisywałem.
No i w końcu... Centrum Piwowarstwa ruszyło!
Collapse
X
-
Powyższy post wyrażą osobiste poglądy autora i nie jest w żadnym wypadku nakłanianiem do przestępstwa w myśl art. 255 kk.
W razie wątpliwości skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą.
W trakcie sporządzania niniejszego postu nie ucierpiało żadne zwierze, nie używano także organizmów modyfikowanych genetycznie.
-
-
Uprzejmie donoszę, iż uruchomiliśmy również sklep Centrum Piwowarstwa w pasażu Browar.biz . Wiadomość ta zapewne ucieszy w szczególności Premium UżytkownikówŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziUprzejmie donoszę, iż uruchomiliśmy również sklep Centrum Piwowarstwa w pasażu Browar.biz . Wiadomość ta zapewne ucieszy w szczególności Premium UżytkownikówGrill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Terry Wyświetlenie odpowiedziCieszy każda taka inicjatywa. Jednak dopóki będą się utrzymywały tak wysokie koszty przesyłki zakupy w CP nie będą mi się kalkulowały
A chrapkę na dwa produkty już mam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziWiesz, od czasu do czasu jeździmy do Warszawy... Ale to będzie ogłaszane na bieżąco w temacie o darmowych dostawach
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artur2 Wyświetlenie odpowiedziGdybyście jechali do Poznania - dajcie znać.
Comment
-
-
O, mamy wolontariuszkę, jak miło
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brainwreck Wyświetlenie odpowiedziWitam,
zamierzam się pojawić w niedzielę na Szkółce i chciałbym się dowiedzieć czy można by tam odebrać pare kilo słodu który zamówie w CP?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziWiesz, od czasu do czasu jeździmy do Warszawy... Ale to będzie ogłaszane na bieżąco w temacie o darmowych dostawach
A może otworzycie kiedyś filię w Warszawie?
Comment
-
-
Comment
-
Comment