Melony w natarciu!
Po Intensywnych testach, wręcz do ostatniej butelki, serwujemy naszą petardę sezonu: Melon Pale Ale - zestaw zacierany oraz zestaw ekstraktowy.
Lekka, orzeźwiająca jasna dwunastka górnej fermentacji z urzekającym aromatem. I to wszystko na europejskich chmielach!
Redakcyjne (z ekstraktów) Zestawy surowców Melon Pale Ale (DePA) 12º BLG (z ekstraktów) Melonowo-cytrusowa petarda sezonu! Wybitnie pijalne pale ale - lekkie, orzeźwiające, z wydatną ale zaokrągloną goryczką i feerią aromatów cytrusowych i żywicznych czających się tuż pod odurzając
Jasne Słody Monachijski typ I 12-18 EBC Weyermann 1 kg Słód odpowiedni do piw bursztynowych i ciemnych, zarówno dolnej, jak i górnej fermentacji. Może stanowić też również dodatek do piw jasnych. Udział w zasypie może stanowić do 100%. Dodaje piwom słodowości z delikatnymi nutami kar
Jasne Słody Monachijski typ II 20-25 EBC Weyermann 1 kg Słód odpowiedni do piw bursztynowych i ciemnych, zarówno dolnej, jak i górnej fermentacji. Może stanowić też również dodatek do piw jasnych. Udział w zasypie może stanowić do 100%. Dodaje piwom słodowości z delikatnymi nutami ka
Specjalne Słody Żytni Jasny 4-10 EBC Weyermann 1 kg Słód ten jest obowiązkowym składnikiem piw żytnich i pszenno-.żytnich. Udział w zasypie może stanowić do 60%. Nadaje piwom oleistości, gładkości. Wprowadza do piwa nuty ciasteczkowe, chlebowe , miodowe Kolor: 4-10 EBC. Posiadasz koc
Wróciło także kilka słodów z Bambergu a wraz z nimi zestaw stoutów, szkockich ejli i porter pszeniczny:
Wczoraj w naszej ofercie pojawiły się dwa nowe, zacieranie piwa. Pierwsze to Rye Stout autorstwa Piotrów: Terki i Marczyka, które zajęło I miejsce w Warszawskim KPD w kategorii Rye Stout, drugie to Brown IPA, autorstwa Sławomira Lubowickiego, które również zajęło I miejsce w Warszawskim KPD w swojej kategorii.
Część zysku ze sprzedaży tych piw przeznaczona jest dla chłopaków!
Zapraszamy na zakupy
Comment