Promocja urodzinowa - 17 marca 2010

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• leszcz007
    Rozwiń swoją pasję i zdobądź wiedzę na studiach "Technologia Piwowarstwa"
    leszcz007
    Technologia Piwowarstwa

Czy piwo to nie tylko Twój ulubiony napój, ale również prawdziwa pasja? Może chcesz poszerzyć swoja wiedzę na temat warzenia piwa, wprowadzić swoją pasje na nowy poziom lub planujesz przejść na zawodowstwo. A może marzysz o własnym browarze,...
    2023-09-14, 12:39
  • heckler
    Cieszyn, Katowicka 136, Browar - Karczma Pod Czarnym Kogutem
    heckler
    Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
    Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,
    ...
    2023-03-22, 16:08
  • heckler
    Kolín, Heverova 502, Pivovar Prádelník
    heckler
    Wokół Kolina już od jakiegoś czasu działają sobie dwa browary, a od tego roku w centrum miasta rozpoczął swoją działalność trzeci browarek o nazwie Pivovar Prádelník.
    Swoją siedzibę browarek ma w dwupiętrowym, kwadratowym domu żywcem wyjętym jakby z lat 70-tych. Jak to mam...
    2019-09-14, 08:41
  • pebejot
    Bułgaria, Pazardżik, Iwajłowsko 41, Rhombus Brewery & Restaurant
    pebejot
    Bardzo dziwne miejsce, do którego dotarłem w piekielnie gorący dzień sierpnia.
    Sporych rozmiarów browar z restauracją i hotelem w mieście Pazardżik, a właściwie już kilkaset metrów za rogatkami miasta przy drodze krajowej.
    Lokalizacja jest o tyle dziwaczna, że dookoła nie ma...
    2024-09-06, 16:13
  • heckler
    Sedlnice, Sedlnice 97, Hospůdka u Kellerů
    heckler
    Hospůdka u Kellerů jest firmowym lokalem browaru Olbrev i niestety znajduje się tuż przy głównej drodze. Z racji soboty i mniejszego ruchu mogliśmy cieszyć się smakiem pysznych piwek siedząc w przed barowym ogródku. Elewacja budynku oraz środek lokalu został ładnie odnowiony, jest nawet...
    2023-06-19, 14:57
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...