Przedsprzedaż - Taboret gazowy z termoparą w niższej cenie tylko do 13 kwietnia 2010

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Alexx_bel
    XII Międzynarodowy Kongres Kolekcjonerów, 12-13 kwietnia 2019 r. w Mińsku
    Alexx_bel
    Rejestracja na kongres kolekcjonerów w Mińsku, 12-13 kwietnia 2019 r. jest otwarta. Organizacja: volaty.by club - Pywnyja Wolaty wraz z AAT "Lidskaje piwa". Szczegóły i program na stronie klubu. https://volaty.by/minsk2019/
    - Wsparcie na każdym etapie uczestnictwa (wizy, zakwaterowanie,...
    2019-02-26, 20:41
  • heckler
    Praha-Nové Město, Na Florenci 2139, Minipivovar Fuze
    heckler
    Kolejny, nowo otwarty browar w Pradze nosi nazwę Fuze. Podobno nazwa ma sugerować fuzję zmysłów, smaków i ludzi.

Browar wraz z restauracją działa od kwietnia 2024 roku i zajmuję spora część ogromnego biurowca Nové Masaryčka. Trzeba przyznać, że budynek wygląda bardzo
    ...
    2025-01-03, 11:51
  • grodek
    Uszczelka do taboretu gazowego
    grodek
    Dziś zmontowałem taborem gazowy, mam jednak pewne wątpliwości. Do zestawu dołączona była "uszczelka", którą najlepiej widać na drugim zdjęciu. Znajduje się ona pomiędzy głowicą palnika, a płaskownikiem dokręconym śrubą. Dziwne jest dla mnie to, że jest ona wykonana chyba...
    2017-08-31, 18:16
  • heckler
    Višňové, Višňové 148, Zmolský pivovar
    heckler
    Višňové, to malownicza wioska położona jakieś 20 km na północ od Znojma. Na skraju tejże wioski w jednym z prywatnych domów powstał rodzinny -Zmolský pivovar.
    Na początku działali jako kontraktowiec, a od kwietnia 2023 roku warzą na swoim sprzęcie.
    Na szczęście ulica przy...
    2024-06-25, 08:09
  • darekd
    2024.06.21-23, XIV Wrocławski Festiwal Dobrego Piwa
    darekd
    Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
    Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą

Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...
    2024-06-04, 03:20
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...