A czemuż nie ma w ofercie chmieli angielskich?
Chmiele brytyjskie
Collapse
X
-
Robercie, to nie jest wątek o tym czego nie ma w sklepie, tylko co nowego się w nim pojawiło i tego się trzymajmy. Ja się Ciebie nie pytam w Twoich wątkach czy już dzisiaj zrobiłeś zamówienie w CP- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Robert13 Wyświetlenie odpowiedziWątek niewłaściwy-proszę przenieść, ale pytanie wymaga odpowiedzi...
Sklepy dla piwowarów mają różne produkty w swoich ofertach i to jest dobre.
Nie da się aby jeden sklep miał wszystko.
Jeśli chcesz aby tak było to sam załóż taki sklep i przestań marudzić.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks Wyświetlenie odpowiedziA po co?
Sklepy dla piwowarów mają różne produkty w swoich ofertach i to jest dobre.
Nie da się aby jeden sklep miał wszystko.
Jeśli chcesz aby tak było to sam załóż taki sklep i przestań marudzić.Last edited by ART; 2010-12-01, 12:41.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Robert13 Wyświetlenie odpowiedziNie wiem jak wygląda dystrybucja chmielu, ale czy nie mozna by zaopatrywac się bezpośredno u angielskiego chmielarza-producenta?Tato nie pij - zostaw dla syna
Comment
-
Comment