Świetnie, a karmelowy ciemny Litovel (333 EBC) będzie? Bo nie widzę
Czego nie ma w sklepie a Tobie jest potrzebne...
Collapse
X
-
Z Litovela tylko pszeniczny i monachijski.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Innych z Litovela nie prowadzimy ze względu na zbyt duże wahania jakościowe. Obecnie butelek NRW nie mamy w ofercie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Teraz trochę nie w temacie, ale nie wiem gdzie to umieścić..wczoraj złożyłem zamówienie (moje pierwsze w CP) a dziś rano kurier z przesyłką stanął w moich drzwiach
dodam, że w BA zawsze czekam średnio 7 dni...
A przy okazji jeszcze w międzyczasie udało się załatwić jakieś techniczne problemy z logowaniem
No i do tego zniżka z PremiumUser
EOTPiwo to moje paliwo :)
Comment
-
-
Syrop klonowy, który macie jest w takim opakowaniu dość drogi. Warto poszukać opakowań firmy Kirkland ~1 litr. Mnie udało się tanio kupić na allegro, ale chyba jest jakiś przedstawiciel tej firmy w Polsce.
Poszukuję za to jakiegoś dobrego środka klarującego np. opartego na chitosanie i kieselsolu lub innego działającego do 24 godzin.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sebek_ Wyświetlenie odpowiedziA czy drozdzeWLP400 Belgian Wit Ale udaloby sie dostac?
I jeszcze raz pytanko w sprawie butelek NRW..jest szansa by sie pojawily czy raczej nie przewidujecie? Potrzebowalbym jakies 120szt.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Po małej przerwie spowodowanej różnymi okolicznościami przyrody wracam do intensywnych działań. Co do pytań:
a) chmiele - powinny być w ciągu dwóch tygodni pierwsze jaskółki, o ile nie wystąpią nieprzewidziane okoliczności
b) Fermentum - czekam na odpowiedź w tej sprawie, ale sprawy ruszyły tj. mam już listę dostępnych na początek szczepów i złożyliśmy zamówienie. teraz czekamy na potwierdzenie kiedy drożdże zostaną do nas wysłane. Jak tylko dostanę odpowiedź to się odezwę.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedzib) Fermentum - czekam na odpowiedź w tej sprawie, ale sprawy ruszyły tj. mam już listę dostępnych na początek szczepów i złożyliśmy zamówienie. teraz czekamy na potwierdzenie kiedy drożdże zostaną do nas wysłane. Jak tylko dostanę odpowiedź to się odezwę.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziZgodnie z dzisiejszym e-mailem drożdże powinny być w sprzedaży w ostatnim tygodniu września w sklepie CPŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Do pełni szczęścia brakuje mi chmielu Northdown w granulacie.
Comment
-
Comment