Jak w temacie jeśli wie ktoś gdzie w gdańsku można dostać Brewkita a także inne artykuły do warzenia piwka będę wdzięczny za info.
Gdzie w Gdańsku dostać Brewkita
Collapse
X
-
Ja tradycyjnie polecam zajrzenie do Brico Marche, u mnie wszystko mają.
No i ostatnio wydaje mi się żę widziałem zestawy startowe w Tesco, ale głowy nie dam czy nie był to Carrefour.
Co do jakichś specjalistycznych sklepów w Trójmieście to nic nie znam.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika walec Wyświetlenie odpowiedziJa tradycyjnie polecam zajrzenie do Brico Marche, u mnie wszystko mają.
No i ostatnio wydaje mi się żę widziałem zestawy startowe w Tesco, ale głowy nie dam czy nie był to Carrefour.
Co do jakichś specjalistycznych sklepów w Trójmieście to nic nie znam.
Dzięki i pozdrawiam !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marwis Wyświetlenie odpowiedzioo, co to za sklep? nie wiedziałem że jest w pobliżu takie miejsce.
Strona sklepu wraz z danymi.
Comment
-
-
Brewkit?! A nie lepiej od razu rozpocząć od zaciera? Przecież taki brewkit to taka zupka chińska, która nigdy nie będzie dobrze smakowała!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziBrewkit?! A nie lepiej od razu rozpocząć od zaciera? Przecież taki brewkit to taka zupka chińska, która nigdy nie będzie dobrze smakowała!Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziNapisał piwowar z wieloletnim doświadczeniem
Comment
-
-
Dobrze jest zacząć od brewkita, po to by się przekonać, że nie tędy droga. Każde doświadczenie jest dobre. Poza tym można nie mieć warunków na zabawę z zacieraniem.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment