Poszukuję gotowca do podpiwku na terenie Łodzi i okolic!
Podpiwek w Łodzi
Collapse
X
-
Znajomy twierdzi, że dostał w Sochaczewie w jakimś dużym sklepie samoobsługowym. Gdybyś chciał uwarzyć coś bardziej sensownego np. piwo to polecam Biowin, Nawrot 87 w podwórzu. Mają gotowce i niezbędny sprzęt w dobrej cenie. Swoją drogą ciekawe jak smakuje podpiwek fermentowany drożdżami piwowarskimi, bo ten na piekarskich nie bardzo mi przypadł do gustu.Choćby piwo było z g---a, nic mu w smaku nie dorówna.
CBDO
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzyś Wyświetlenie odpowiedziZnajomy twierdzi, że dostał w Sochaczewie w jakimś dużym sklepie samoobsługowym. Gdybyś chciał uwarzyć coś bardziej sensownego np. piwo to polecam Biowin, Nawrot 87 w podwórzu. Mają gotowce i niezbędny sprzęt w dobrej cenie. Swoją drogą ciekawe jak smakuje podpiwek fermentowany drożdżami piwowarskimi, bo ten na piekarskich nie bardzo mi przypadł do gustu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziSkoro już zadałeś sobie trud zadania pytania pytanie drogą elektroniczną, to nie mogłeś skierować go bezpośrednio do producenta?
Na ich stronie jest chyba z 8 maili i z żadnego odpowiedzi na pytania nie dostałem...
A dla arhela - tylko gotowce, słodów i chmieli nie mają. Polecam zajrzeć na ich stronę.Last edited by ion; 2009-07-10, 00:49.
Comment
-
Comment