Byłem wczoraj w Piwoszu na ulicy Zawalnej, i jest ogłoszenie, że już niedługo będą w sprzedaży wszystkie składniki potrzebne do produkcji piwa jak i sprzęt do tego. )
Wszystko do piwa można kupić w Piwoszu we Wrocławiu
Collapse
X
-
Wydaje mi się że biorą z Browamatora,
na ich stronie jest inormacja o sklepach w Łodzi i Warszawie,
oraz zapowiedź następnych BROWAMATORLast edited by kangurpl; 2002-12-15, 11:24.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
w Piwoszu już nie można kupić rzeczonego sprzętu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Jesteś Misiekk dobrze poinformowany!
Oprócz kilku zestawów brew-kitów mają tam obecnie duży zestaw szklanek i pokali (obok polskich , jest duży wybór np. z Beneluxu) , oraz kilkadziesiąt piw z róznych państw świata. [ Mają stosiko tuż przy pierwszym głownym wejsćiu do TESCO ].piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
... a ostatnio - jak mi doniósł Jezry - mieli Gambrynusa z Ciechanowa!! Wprawdzie za cenę 3,80 zł, ale cóż, odległość spora, a niepasteryzowane
Comment
-
-
jeśli chodzi o piwosze we wrocławiu, to ten na zawalnej to maleństwo przy tym na Żeromskiego. Tam jest wszystko. Trapistena maja z korkiem, ciechana niepasteryzowanego itd..
Zawalna umiera moim zdaniem..
ups.. chyba ożywiłam nieopatrznie jakiś stary wątek.. no cóż, najmocniej przepraszamLast edited by seek; 2009-12-11, 08:56.
Comment
-
Comment