Mam pytanie czy na Allegro można kupić sprzęt do piwowarstwa? A może ktoś z was zna nic kolesi lub koleżanek które handlują tym na allegro
Czy na Allegro można kupić sprezęt do piwowarstwa?
Collapse
X
-
jorjo napisał(a)
Mam pytanie czy na Allegro można kupić sprzęt do piwowarstwa? A może ktoś z was zna nic kolesi lub koleżanek które handlują tym na allegro
2/ widzę, kolega się miota ... po kiego czorta chcesz przepłacać w Allegro, skoro wszystko możesz kupić taniej i za jednym zamachem w Browamatorze ... z pewnością Ci się to opłaci i szybko zapomnisz o piwach sklepowych - Twoje trunki będą lepsze, zdrowsze i tańsze
3/ czytaj uważnie Forum Browaru - a znajdziesz dużo ciekawych wiadomości na temat niedrogiego sprzętu, chemii i surowców dostępnych we Wrocławiu - będziesz wiedział co kupić w sklepach internetowych - a co osobiście we Wrocku
4/ drugiego Twojego pytania nie rozumiem ... "...nic kolesi lub koleżanek..." ?Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
chodziło zapewne o nicki lub pseudonimy...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A tak do rzeczy, to pod tym adresem jest wystawiony sprzęt browamatora, a jeśli chodzi o forumowiczów, do na allegro wystawiał swój sprzęt Winczer, ale nie wiem, czy już nie sprzedał
Comment
-
-
Allegro
Kol. Winczer wygrał w losowaniu "duży" zestaw Browamatora na Festiwalu Piwowarów w Żywcu, w czerwcu 2003 roku. To pewnie ten sprzęt znalazł się na aukcji. I dobrze, bo jest szansa że kolejny właściciel zrobi z niego pożytek :-)
Comment
-
-
Sam browamator wystawiał swego czasu zestawy na allegro... Dzięki temu tutaj jestem i mam te kilka warek za sobą - pod rozwagę kolegi Zdroja.
Comment
-
-
Allegro
Faktycznie, Allegro to była dobra promocja piwowarstwa domowego, choć było też wiele przypadków kompletnego pudła: ludzie często pytali, czy to "piwo domowe" bardziej przypomina Lecha, czy Tyskie (!?). Mimo tłumaczeń, kupowali sprzęt i mieli problem.
Ktoś kto zaopatruje się przez oficjalna stronę, zanim złoży zamówienie trochę poczyta, popyta i wszystko gra.
Comment
-
Comment