Jestem ciekawy czy miał ktoś problem z dostawą produktów z browamator.pl. Proszę wpisać swoje reklamacje bo myślę że jak byśmy stworzyli taki temat na ich forum to pewnie by został skasowany lub poddany cenzurze
Reklamacje na browamator.pl
Collapse
X
-
A to jest moja historia
OTO CYTAT Z DZIAŁU JAK KUPOWAĆ
"...(dostawa trwa 2-6 dni od nadania przesyłki - ale jest tańsza) lub firmy kurierskiej Stolica (dostawa nazajutrz po nadaniu przesyłki, opłaty droższe od Poczty Polskiej).
Większość towarów pakujemy i dostarczamy na Pocztę lub oddajemy w ręce kuriera Stolicy najpóźniej w ciągu 48 godzin od złożenia zamówienia...."
JA ZAMÓWIŁEM (DOSTAWA KURIEREM) WPŁATĄ NA KONTO BO OCZYWIŚCIE ZAPŁATA KARTĄ NIE DZIAŁA "data: 26.3.2004 18:01" I NIE MAM TOWARU (6.IV.04) TAKŻE UWAŻAJCIE DRODZY PIWOWARZY NA TEN SKLEP, NIESTETY NARAZIE MAMY MONOPOL, ALE MAM NADZIEJE ZE SIE TO ZMIENI. I MAM JESZCZE JEDNO PYTANIE CZY PO 14 DNIACH JAK NIE MAM TOWARU MOZNA ZGŁOSIC TO NA POLICJE BO CHYBA MOZNA SIE POWOŁAĆ NA KODEKS CYWILNY (SPRZEDAŻ KONSUMENCKA)Amatorski Browar Domowy Głuszec
-
-
Zapomniałem nadmienić że oczywiście dzwoniłem po tygodniu i Pan którego nazwiska nie pamiętam a szkoda, powiedział mi że problem jest w tym że wpłata przelewem była z mojego banku z danymi zameldowania, a dostawa była na inny adres niż zameldowania. I w sumie można by było uwierzyć tylko ... że ja już wcześniej zamawiałem i nie było takich problemów. Jak do tej pory nikt z browamator.pl nawet nie raczył zadzwonić i powiedzieć że są problemy z realizacją zamówienia. A tak na marginesie kiedyś kupowałem tak drukarke z oficjalnej strony HP i oni troszeczke namieszali i sami zadzwonili z przeprosinami i towar ktory wart był 700 zł został sprzedany mi za 490 zł !!!!. Ale w dziedzinie elektroniki jest konkurencja ....Amatorski Browar Domowy Głuszec
Comment
-
-
Miałem problem z kurierem - okazało się, że Stolica dowozi towar tylko w godzinach pracy, czyli wtedy, gdy i ja jestem w pracy . Sprawę załatwiłem w centrali Stolicy, gdzie dowiedziałem się przy okazji, że ich oferta jest skierowana głównie do firm, stąd takie godziny pracy. To ja już wolę pocztę - jak mnie paczkowóz nie zastanie w domu, to sobie przynajmniej sam odbiorę o wygodnej dla mnie porze.
Pisałem o tym na forum browamator.pl, ale nie do dziś nie ma odpowiedzi.
Comment
-
-
crizz tak wiem że Stolica jest głównie nastawiona na Firmy i dostarczają towar do ok 12.00 bo w pracy mamy podpisaną umowę z tą firmą i przez to znam dobrze jednego kuriera i prosiłem go aby sprawdził czy przypadkiem przesyłka nie leży u nich w magazynie. Niestety paczki jak nie ma tak nie ma. Ale głównie jestem wściekły nie na to że nie ma towaru tylko w podejściu do mnie (nas) jako klientów że nikt się nie odezwał z browamator.pl i nie powiedział że jest problem z realizacja bo np. czekają na dostawe towaru.Amatorski Browar Domowy Głuszec
Comment
-
-
fajnie, że ktoś poruszył ten temat, bo też nie jestem zadowolony z usług browamatora.
zakupiłem kilo śrutowanego słodu i kilo nieśrutowanego... dostałem ześrutowane całe 2 kg bez żadnego komentarza.
drugi problem to ten, że przesyłka Stolicą dotarła do mnie po 6 dniach, bo kurierowi nie chciało się wejść do sklepu gdzie pracuję i zapytać o mnie (a taki widniał adres dostawy), więc dzwoniono bez sensu do mnie do domu, gdzie rodzinka nic nie wiedziała o żadnej paczce.
teraz zamawiałem przez znajomego i jestem ciekaw jakie miał przygodyLast edited by e-prezes; 2004-04-06, 16:36.
Comment
-
-
Faktem jest, że czekasz już bardzo długo. Może w ramach zadośćuczynienia dostaniesz paczkę drożdży .
Przepraszam za prześmiewny ton - po bojach z pewnym dużym operatorem telefonii stacjonarnej, pewnym dużym bankiem na "K", pewnym dostawcą energii elektrycznej w Poznaniu i paroma innymi nic mnie już chyba nie ruszy. Takie rzeczy się działy, dzieją i dziać będą.
Comment
-
-
Witajcie !
Ja osobiście złego słowa powiedzieć nie mogę w tym temacie.
Zamawiam u nich tak od około 2002 roku i jak na razie nie zdażyła im się żadna wpadka. Towar otrzymywałem zawsze w szybkim terminie i zgodny z zamówieniem, co lubię, bo należę do ludzi niecierpliwych
Ptasiak: myślę, że nikt na forum browamator, nie usunąłby Twojego postu, bo wypadłoby to gorzej, niż skargi w nim zawarte. Pozatym takie forum straciłoby na wiarygodności.
Inna sprawa, że w przypadku przedłużenia czasu realizacji, co w końcu zdarza się i bardzo dużym sklepom, powinieneś zostać poinformowany.
pozdrawiam wszystkichLast edited by elroy; 2004-04-06, 17:32.
Comment
-
-
Także nie mam złych doświadczeń, a kurier jak sie poda jako telefon kontaktowy komórkę, najpierw dzwoni i się umawia. Przesyłki bez problemu dostarcza mi do pracy, wystarczy podać adres.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Ja miałem małą niedokońca wporządku sytuacje. Od momentu zamówienia do momentu gdy paczka doszłą do mnie do domu minął dobry miesiąc. Zdążyłem już zapomnieć,że coś zamawiałem"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Ja mogę jedynie potwierdzić, że z tym kontaktowaniem się z klientem gdy coś z realizacją zamóienia nie wychodzi jest rzeczywiście słabo. W moim przypadku sam musiałem do Nich dzwonić
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że podobne podejście do klienta zaczyna być coraz bardziej powszechne , a przecież wciąż mamy "kapitalizm"
Comment
-
-
ptasiak napisał(a)
(...) JA ZAMÓWIŁEM (DOSTAWA KURIEREM) WPŁATĄ NA KONTO BO OCZYWIŚCIE ZAPŁATA KARTĄ NIE DZIAŁA (...)
Comment
-
-
Ja i tak chyba jestem największym pechowcem. Dwa moje zamówienia zniknęły z ich bazy. Ot tak, złożyłem i wyparowały.
Ale nie jest aż tak źle. Po którymś mejlu zadzwonili do mnie.
A jak korzystałem z firmy "Szybka Paczka". Tez dostawy tylko w godzinach pracy. W kńcu zostawili w sklepie spożywczym, żebym sobie odebrał.
Comment
-
Comment