To co , może jakiś szybki przednoworoczny atak na Strzegom??? MI SIĘ JUŻ ŚŁODY KOŃCZĄ!!!
Potrzebny słód!!!
Collapse
X
-
-
Ja się piszę na ten najazd na Strzegom
Ale odebrałbym słód dopiero podczas warsztatów?
Jakby co to mam namiar na dwóch chętnych do pomocy strzegomianŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Też bardzo chętnie uzupełnię zapasy, z tym że odbiór również dopiero na warsztatach...
Comment
-
-
Cieszę się, że jest tylu chętnych na odbiór, ale ja też chętnie odbiorę od kogoś - nie mam przeca samochodu, a pociągiem tych woreczków nie targnę
Comment
-
-
Jeżeli dobrze zrozumiałem niektóre wpisy, to Browamator miał niby nakazać słodowni Strzegom drastyczną podwyżkę cen dla tych, co kupują worek albo kilkanaście worków słodu bezpośrednio na miejscu ? Może i jest to powód do satysfakcji dla Browamatora (takie wpisy, nie podwyżka), ale - jakby to powiedzieć wprost - takie podejrzenia to kompletny bezsens.Last edited by Zdrój; 2004-12-21, 15:38.
Comment
-
-
O ile wiem to te dwie firmy nie są ze sobą w żaden sposób związane (no chyba że związek klient - sprzedawca) więc nie można mówić o żadnej formie nakazu czy zakazu.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
Comment
-
-
tom_riddle napisał(a)
Dziękujemy Ci Browamatorze.
Twoje Zdrowie
Comment
-
-
Jeśli chodzi o ten cytat Marusiu, to autor zapewne miał na myśli iż BA dogadał się ze słodownią w Strzegomiu że będzie na pewno brał więcej hurtem, jak słodownia podniesie drastycznie ceny dla detalistów, co w dłuższej perspektywie będzie z korzyścią dla obu stron. Tak ja to odebrałem. Jak jest w rzeczywistości - nie wiadomo.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Drogi Albertosie, dzięki za poprawkę, mam nadzieję, że nie pomyślałeś, że nie wiem, jak się pisze "chodzi", tylko słusznie uznałeś to za literowkę
Co do reszty Twojej wypowiedzi - to nie zauważyłeś ukrytego sarkazmu (bo nie zasygnalizowałam go żadną mordką) - dla mnie ta wypowiedź jest na tyle idiotyczna, że aż mózg odmawia zrozumienia, że ktoś mógł wpaść na pomysł takiego spisku.
Ale dzięki za chęć wytłumaczenia, w sumie blondynka jestem, masz prawo mnie podejrzewać o niedysponowanie umysłowe
Comment
-
-
albeertos napisał(a)
..., jak słodownia podniesie drastycznie ceny dla detalistów, co w dłuższej perspektywie będzie z korzyścią dla obu stron. ...
Sam już szukamŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
Comment
-
-
kangurpl napisał(a)
Bez przesady, z takiego ew. układu korzyść mogłby teoretycznie mieć tylko BA. Jaka tu korzyść dla słodowni? Przecież są to ilości śladowe wobec ich przerobu. A natura nie znosi próżni, trzeba po prostu poszukać innej słodowni.
Sam już szukam
Marusia - brak mordek bardzo mylący jest, wyszło zwykłe zdanie oznajmiające. A jeśli chodzi o (c)hodzi to pewnie że literówka, ale tak to pięknie wyglądało...(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
albeertos napisał(a)
Słodownia też - głównie zmniejszenie kosztów, nie pakowanie w worki 5 kg, 20 kg etc., brak kosztów obsługi tego typu klientów, czyli cała papierkowa robota - faktury, obrót gotówkowy...
Po drugie: płaciłam przelewem, nie gotówką.
Po trzecie: faktury nie brałam.
Comment
-
Comment