Znalazłem Czeskie strony z "gotowcami" jak by ktoś był zainteresowany. http://wds.cz/shop/pivo/main.php?kat...poradi=&akce=1
Czeski sklep w internecie
Collapse
X
-
-
Jak doliczycie ceny poczty zagranicznej to przestanie być interesujące. Ja chciałem swego czasu ściągnąć kilka książek i zapłata za przesyłkę była na poziomie wartości całego zamówienia.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseWidzę, że interesującą ceną ma pompka do kega.Marek - domowarzyciel namiętny
Comment
-
-
Pamiętaj jeszcze dodać koszt samego przelewu. Pan Zygmunt ma rację. Koszty dodatkowe przerosną wartość samego zakupu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaPamiętaj jeszcze dodać koszt samego przelewu. Pan Zygmunt ma rację. Koszty dodatkowe przerosną wartość samego zakupu.
Chodzi nabywców tam i tu. Zupełnie nie rozumiem aż takiej drastycznej różnicy cen (cena pompki w BA, nie licząc kosztów wysyłki to ponad 100 PLN).Marek - domowarzyciel namiętny
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseWidzę, że interesującą ceną ma pompka do kega.
Wykupili???Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Jeżeli chodzi o "Soudek - výčepní ventil kód: 8304",
to widziałem tę pompkę.
Ale nie jest to pompka do KEG'a, tylko raczej do beczułek 5 litrowych.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplJeżeli chodzi o "Soudek - výčepní ventil kód: 8304",
to widziałem tę pompkę.
Ale nie jest to pompka do KEG'a, tylko raczej do beczułek 5 litrowych.
Comment
-
-
KEG to jest typ beczki z zaworem typu fitting, przystosowanej do automatycznego mycia, napełniania, paletowania i zapinania do instalacji barowej. Widzisz gdzieś w tej puszce taki zawór? To jest po prostu duża pucha do piwa i tyle. Po prostu konserwa.
Comment
-
Comment