Duże garnki emaliowane
Collapse
X
-
W "browamatorze" mają garnki 29l, emaliowane, w kolorach brązowym lub kremowym! Niestety ich cena to 99zł. (bez kosztów wysyłki)
http://www.browamator.pl/szczegoly.p...edm=809301&pwd[6]=%2F163929%2F165992%2F183123&grp=&sortuj=kod
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika trixW "browamatorze" mają garnki 29l, emaliowane, w kolorach brązowym lub kremowym! Niestety ich cena to 99zł. (bez kosztów wysyłki)
http://www.browamator.pl/szczegoly.p...edm=809301&pwd[6]=%2F163929%2F165992%2F183123&grp=&sortuj=kod
Ale różnica cen nie jest bardzo drastyczna, BA sprzedaje je z pokrywką, jeśli ktoś ma rabat co najmniej 10% to wychodzi podobnie
Rzeczą warta uwagi są garnki 40L których nie ma w BA
Comment
-
-
Masz pełną racje! Pokrywka jest przydatna. Z różnicy cen wychodzi , że za pokrywkę w BA płaci się ok 30 zł ( przy rabacie 10% ok 20 zł). Dużo czy mało to nie wiem ale kupić samą pokrywkę to już problem...
Producentem tych garnków jest "EMALIA OLKUSZ" / "EMALIA SA." To raczej jedna i ta sama firma. A propos kolorów.... to czy to ważne?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika trixMasz pełną racje! Pokrywka jest przydatna. Z różnicy cen wychodzi , że za pokrywkę w BA płaci się ok 30 zł ( przy rabacie 10% ok 20 zł). Dużo czy mało to nie wiem ale kupić samą pokrywkę to już problem...
Producentem tych garnków jest "EMALIA OLKUSZ" / "EMALIA SA." To raczej jedna i ta sama firma. A propos kolorów.... to czy to ważne?
Comment
-
-
Kilkanascie dni temu, kupiłem w hurtowni koło Szczecina taki garnek z Olkusza. Pojemność 40L, brązowy - jak dla mnie wygląda ok i jest z pokrywką. Zapłaciłem 97 zł. W sklepie internetowym, jest widzę taniej ale doliczając koszty wysyłki to już nie wiem, nie chce mi się liczyć .Pozdrawiam
dj
Comment
-
-
Sklep firmowy Emalii Olkusz tel. 606 123 365
Sklep ten prowadzi także sprzedaż wysyłkową.
Za garnek 29l z pokrywką (i przesyłką) zapłaciłem 93.xxPLN, przesyłka 20PLN, garnek bez pokrywki był za coś <60PLN!
MarekUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Pokrywki w razie czego można kupić i oddzielnie. W czwartek kupiłem 40-litrowy gar Emalii (trochę mnie drogo wyniósł, gdyż hurtownia dolicza więcej dla osób nie mających otworzonego u nich rachunku.) i można też było kupić luzem pokrywki. Na ich cenach się nie skupiłem, ale wydaje mi się, że do 20pln.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
To ja z innej beczki - jeśli na dnie gara emaliowanego są odpryski emalii i lekko rdzewieją, to czy istnieje jakiś środek (sposób) żeby te odpryski , bo ja wiem, zamalować, zalakierować, zaszpachlować, itp.? chodzi mi o to, czy taki gar z odpryskami jest już na zawsze zdyskwalilfikowany do celów piwowarskich, czy też można go jakoś uratować?
Comment
-
Comment