lidl 30.03.2006
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kmusialCzy sprawdziłeś jaka jest jakość tej wagi?
a to dzisiaj już 30 marca?! no to dupa nie mam wagi!
jak niby mam sprawdzić? co to ja Coperfield jestem?
MarekUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kentakiJakość marketowa, cena bazarowa ale 3 letnia gwarancja tylko po co ? podobne wagi można kupić taniej a elektronika to tylko bajer.
Jakosc pierwszozedna,
Wyprubowana juz kilkaset razy i bardzo dokladna co do jednego Grama-Porownanie z Wagami profesjonalnymi na Poczcie.
Cena uwazam nie wygorowana tymbardziej ze sie ja uzywa do wszystkiego-W kuchni,Hobby i jeszcze tam po cos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kentakiJakość marketowa, cena bazarowa ale 3 letnia gwarancja tylko po co ? podobne wagi można kupić taniej a elektronika to tylko bajer.
a to moja (mechaniczna) waga jest do bani!
Marek
ps. 3 letnia gwarancja jest po to żeby po 3 latach używania wymienić na nową wagę jak posiadana się popsuje!Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Mam bardzo podobna wage od jakiegoś czasu i nie narzekam.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Ta waga wygląda jak moja kupiona 2 miesiące temu - firamy Eldom. Design ten sam. Eldom produkuje ją w dwóch wersjach (z tego co wyczytałem w instrukcji) - do 5kg z dokładnością 2g oraz do 3kg z dokładnością 1g. Mam tą pierwszą wersję - działa jak na moje potrzeby wystarczająco dokładnie.
Dałem prawie 3 miesiące temu jakieś 70pln
Comment
-
-
No i kupiłem - powrzucałem kilka rzeczy (chmiel, worki ze słodem) wygląda że jest sprawna.
Wygląd i wykonanie - hmmm nie jest to produkt 'z górnej półki' ale ogólne wrażenie pozytywne.
MarekUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
A ja proponuje przelukać allegro, jeśli ktoś szuka wagi. Jest spory wybor i ceny konkurencyjne. Sam tam swoja swego czasu kupilem http://www.allegro.pl/item94844921_c..._sklep_gw.htmlPozdrawiam
dj
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowskiA ja proponuje przelukać allegro, jeśli ktoś szuka wagi. Jest spory wybor i ceny konkurencyjne.Ostatnia zmiana dokonana przez Marek-C; 2006-03-30, 14:15.Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowskiA ja proponuje przelukać allegro, jeśli ktoś szuka wagi. Jest spory wybor i ceny konkurencyjne. Sam tam swoja swego czasu kupilem http://www.allegro.pl/item94844921_c..._sklep_gw.html
Comment
-
Comment