taboret gazowy
Collapse
X
-
allegro inny dział
znalazłem pełno taboretów... no i o wiele tańszych.. a nawet niektóre mają termoparę...
zaczynam się powaznie zastanawiać czy takiego nie nabyć
pozdrawiam
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bizielZobacz za ile został sprzedany ten taboret http://www.allegro.pl/item94889643_t...y_do_baru.html
O w mordę!Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Chyba trzeba uważać na tego gostka, zalicytowałem (ot tak - jakby co to za 60PLN bym wziął) i dostałem maila:
nie bede wycofywał ofert ona bedzie przebita nie ma co sie pan martwic taboret osiagnie cene okokół 250zł
--------------------------------------------------------------------------------
o wycofanie nie prosiłem, więc o co chodzi?!
MarekUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Na co uważać? Podbijanie cen na allegro, przez znajomych, nie jest niczym nowym i moim zdaniem jest praktykowana przez sporą liczbę sprzedających, a może i przez większość. Taki sposób prowadzenia licytacji lepiej wygląda(w oczach nieświadomego kupującego), niż ustalanie minimalnej ceny.Last edited by Marcin_wc; 2006-04-12, 16:13.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosta72Mam takie taborety gazowe formy Campingaz. Kiedyś firma w ktorej pracuje byla dystrybutorem camongazu i zostralo jakies 40 szt na stanie i prezes chce je opylic za 1/2 ceny zakupy wychodzą po ok 60 PLN za sztMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Ja też poproszę foto taboretu i jakieś parametry owego - jestem bardzo zainteresowana!!! Jak nie na forum to na maila marusia@browar.biz
Comment
-
-
Jestem zainteresowany 1 sztuką.
kiszot@tlen.plLast edited by kiszot; 2007-04-18, 20:38.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Campingaz - znalazłam takie coś:
Comment
-