Jeśli to są "taborety" z tej strony, to one są odpowiednie do zagotowania szklanki wody, a nie wielkiego gara z brzeczką.
taboret gazowy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuJeśli to są "taborety" z tej strony, to one są odpowiednie do zagotowania szklanki wody, a nie wielkiego gara z brzeczką.
Comment
-
-
Taboret
To wygłada tak i ma 2,5 Kw mocy , produkt jest produkowany we włoszech i nie jest to campingazu produkcja pomylilem sie wzilem jeden i zrobilem photke, stestuje i powiem czy sie nadaje
ale tylko mała ilość sztuk pozostała dla tych co jiż pytali do dnia dzisiejszego moge zarezerwowac kilka sztuk. Narzie wyjedzam na urlop i będe po 6 maja.
Comment
-
-
Forma trochę oszczędna.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Co z tego, że oszczędna, ja pod naciskiem trzydziestokilowego gara ulegnie spłaszczeniu. Dać jednorazowo sześć dych za warkę to spora rozrzutność.
W instrukcji powinnna być podana nośność tej konstrukcji. Ale moc jest trzykrotnie niższa od typowego taboretu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotForma trochę oszczędna.
Ten z BA wygląda jeszcze bardziej ascetycznie, poza tym jest chlapnięty gustowną czerwoną farbką, która wypala się wydzielając przemiły zapach .
Jedyne co na pierwszy rzut oka można zarzucić palnikowi ze zdjęcia, to jak pisał Krzysiu, nieco ratlerkowa konstrukcja. No i trochę mała moc.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuCo z tego, że oszczędna, ja pod naciskiem trzydziestokilowego gara ulegnie spłaszczeniu. Dać jednorazowo sześć dych za warkę to spora rozrzutność.
W instrukcji powinnna być podana nośność tej konstrukcji. Ale moc jest trzykrotnie niższa od typowego taboretu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotOszczędna w sensie materiału.
Stestuje i będe wiedział ile wytrzyma po teskach napisze drut jest doś gruby i to jest stal nierdzewna tak ze sie nie obawiam wytrzymaści na cięzar ale 2,5 Kw mnie martwi ile czasu by zagotowac 23l zajmie po tescie napisze
Comment
-
-
Zrób porządne zdjęcie tej tabliczki znamionowej i powinno być wiadomo, jaka jest wytrzymałość. Stal nierdzewna to nie jest, bo nie kosztowałoby 120 zł.
Moc jest trzykrotnie większa niż największego palnika w zwykłej kuchence, o ile dobrze pamiętam, ma on 800 W.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuZrób porządne zdjęcie tej tabliczki znamionowej i powinno być wiadomo, jaka jest wytrzymałość. Stal nierdzewna to nie jest, bo nie kosztowałoby 120 zł.
Moc jest trzykrotnie większa niż największego palnika w zwykłej kuchence, o ile dobrze pamiętam, ma on 800 W.
Comment
-
-
Tak właśnie jest, największy palnik ma 2,5 kW, turbo chyba 3,5.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Ja dla odmiany byłem pewien, że 1,5 - 2,5 kW to moc całości. To w takim razie ten taborecik do warek góra trzydziestolitrowych się nadaje, a biorąc pod uwagę, że gaz z butli jest mniej energetyczny od ziemnego, takie gotowanie trochę potrwa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiua biorąc pod uwagę, że gaz z butli jest mniej energetyczny od ziemnego, takie gotowanie trochę potrwa.
Comment
-
Comment