Jeśli to są "taborety" z tej strony, to one są odpowiednie do zagotowania szklanki wody, a nie wielkiego gara z brzeczką.
taboret gazowy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuJeśli to są "taborety" z tej strony, to one są odpowiednie do zagotowania szklanki wody, a nie wielkiego gara z brzeczką.Comment
-
Taboret
To wygłada tak i ma 2,5 Kw mocy , produkt jest produkowany we włoszech i nie jest to campingazu produkcja pomylilem sie wzilem jeden i zrobilem photke, stestuje i powiem czy sie nadaje
ale tylko mała ilość sztuk pozostała dla tych co jiż pytali do dnia dzisiejszego moge zarezerwowac kilka sztuk. Narzie wyjedzam na urlop i będe po 6 maja.Comment
-
Forma trochę oszczędna.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Co z tego, że oszczędna, ja pod naciskiem trzydziestokilowego gara ulegnie spłaszczeniu. Dać jednorazowo sześć dych za warkę to spora rozrzutność.
W instrukcji powinnna być podana nośność tej konstrukcji. Ale moc jest trzykrotnie niższa od typowego taboretu.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotForma trochę oszczędna.
Ten z BA wygląda jeszcze bardziej ascetycznie, poza tym jest chlapnięty gustowną czerwoną farbką, która wypala się wydzielając przemiły zapach.
Jedyne co na pierwszy rzut oka można zarzucić palnikowi ze zdjęcia, to jak pisał Krzysiu, nieco ratlerkowa konstrukcja. No i trochę mała moc.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuCo z tego, że oszczędna, ja pod naciskiem trzydziestokilowego gara ulegnie spłaszczeniu. Dać jednorazowo sześć dych za warkę to spora rozrzutność.
W instrukcji powinnna być podana nośność tej konstrukcji. Ale moc jest trzykrotnie niższa od typowego taboretu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotOszczędna w sensie materiału.
Stestuje i będe wiedział ile wytrzyma po teskach napisze drut jest doś gruby i to jest stal nierdzewna tak ze sie nie obawiam wytrzymaści na cięzar ale 2,5 Kw mnie martwi ile czasu by zagotowac 23l zajmie po tescie napiszeComment
-
Zrób porządne zdjęcie tej tabliczki znamionowej i powinno być wiadomo, jaka jest wytrzymałość. Stal nierdzewna to nie jest, bo nie kosztowałoby 120 zł.
Moc jest trzykrotnie większa niż największego palnika w zwykłej kuchence, o ile dobrze pamiętam, ma on 800 W.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuZrób porządne zdjęcie tej tabliczki znamionowej i powinno być wiadomo, jaka jest wytrzymałość. Stal nierdzewna to nie jest, bo nie kosztowałoby 120 zł.
Moc jest trzykrotnie większa niż największego palnika w zwykłej kuchence, o ile dobrze pamiętam, ma on 800 W.Comment
-
Tak właśnie jest, największy palnik ma 2,5 kW, turbo chyba 3,5.fANIAtic www.faktoria-ukraina.plComment
-
Ja dla odmiany byłem pewien, że 1,5 - 2,5 kW to moc całości. To w takim razie ten taborecik do warek góra trzydziestolitrowych się nadaje, a biorąc pod uwagę, że gaz z butli jest mniej energetyczny od ziemnego, takie gotowanie trochę potrwa.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiua biorąc pod uwagę, że gaz z butli jest mniej energetyczny od ziemnego, takie gotowanie trochę potrwa.Comment