Czy ktos z forum orjetuje sie moze gdzie w Warszawie mozna nabyc gotowca do podpiwku.
Podpiwek w Warszawie
Collapse
X
-
Re: Podpiwek w Warszawie
pelras napisal/a
Czy ktos z forum orjetuje sie moze gdzie w Warszawie mozna nabyc gotowca do podpiwku.
Comment
-
-
Re: Re: Podpiwek w Warszawie
Originally posted by żąleną
Jeśli myślimy o tym samym (takie małe, pękate opakowanko, z kolesiem w kapeluszu i kuflem piwa w ręku na okładce), to swego czasu kupiłem to w hali targowej na Człuchowskiej (Jelonki, przylega do Powstańców Śląskich).
Comment
-
-
Kolego Oryks, w Warszawie nie mieszkają tylko oni dwaj. Ja na przykład chętnie dowiedziałbym się gdzie podpiwek kupić. Jest to użyteczna iformacja dla całej frakcji Warszawskiej.
Czy Wrocławianie o informacji typu "nowości w sklepie Piwosza" też mieliby dowiadywać na PW?Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Właściwie czemu nie ? Całkiem powżnie !
ART może jest to jakiś pomysł na reorganizację i porządkowanie Forum: możliwość wysyłania maili zależnie od lokalizacji albo poddziały "Informacje regionalne" ?
Jakoś trzeba pogodzić fakty, że dla danej "frakcji" takie lokalne informacje są bezcenne (sam takich szukałem jednak nie robiłem z tego oddzielnego tematu, jeden post wystarczy) jednak dla ludzi z drugiego końca karaju ...
Comment
-
-
Originally posted by oryks
Panowie,
do wymiany takich informacji służy usługa forum nazywająca się "Prywatna wiadomość". Z całym szacunkiem dla Warszawy ale co to obchodzi całą Polskę i nie tylko.
PozdrawiamLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
oryks napisal/a
ART może jest to jakiś pomysł na reorganizację i porządkowanie Forum: możliwość wysyłania maili zależnie od lokalizacji albo poddziały "Informacje regionalne" ?
Jakoś trzeba pogodzić fakty, że dla danej "frakcji" takie lokalne informacje są bezcenne (sam takich szukałem jednak nie robiłem z tego oddzielnego tematu, jeden post wystarczy) jednak dla ludzi z drugiego końca karaju ...
Połóżmy kres tej źle pojętej wolności.
Dawać na forum mapę i ograniczyć każdemu zasięg do, dajmy
na to, 20 km. A jak się jeden z drugim nie podporządkuje,
to pozbawić go piwa na okres miesiąca, żeby zmądrzał.
Niestety, obawiam się, że nie każdemu to pomoże
StaryKocurPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Z całym szacunkiem dla Warszawy ale co to obchodzi całą Polskę i nie tylko.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Może Oryks wstał dzisiaj lewą nogąLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
oryks napisal/a
Dzielić na Informacje Regionalne? Dla mnie bomba - tylko, że póki co dział "Gdzie dostać..." zawiera 5 (słownie pięć) wątków...
No właśnie, nazwa tego działu brzmi "Gdzie dostać...". Nie wyobrażam sobie za bardzo, gdzie można by bardziej akuratnie postawić temat "gdzie dostać podpiwek w Warszawie", jak nie w tym właśnie dziale. Jeśli ta wiadomość ma dotrzeć do jak nawiększej liczby osób, to używanie do tego celu PW jest mija się z celem.
Zresztą niech Art się wypowie.
Comment
-
-
po to dzisiaj został utworzony m.in. dział pt Gdzie dostać... (oby nie po łbie...)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Odp: Podpiwek w Warszawie
pelras napisał(a)
Pamiętam jak mialem 10 lat to błagałem dziadka o podpiwek , moglem tego sporo wypić.Chmmmm.... to bylo 25 lat temu
Comment
-
Comment