Gdzie mogę kupić teraz suche drożdże saflager S-23? W Browamatorze nie ma tego w ogóle na liście produktów.
Saflager - gdzie dostac
Collapse
X
-
Bracia LajboCKi - mam 2 saszetki SafLagerów, jedną wam bezproblemowo odstąpię. Dodatkowo, MW - miałeś się skontaktować w sprawie słodu. Co do drożdży to prosze prędziutko się zgadajmy, jeśli wam potrzebne, bo w czwartek znikam za miasto na długi weekend - juweny, wiecie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_FoxBracia LajboCKi - mam 2 saszetki SafLagerów, jedną wam bezproblemowo odstąpię. Dodatkowo, MW - miałeś się skontaktować w sprawie słodu. Co do drożdży to prosze prędziutko się zgadajmy, jeśli wam potrzebne, bo w czwartek znikam za miasto na długi weekend - juweny, wiecie
Przeprasza, że nie dzwoniłem, ale nie wyrobiłem się z innymi rzeczami i z warzenia wyszły nici.
W sprawie saflagera, to chętnie się zgłoszę, bo za przesyłkę z WES'a zapłace więcej niż za same drożdże.Marek - domowarzyciel namiętny
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumTeż potrzebuję Zkwasiła mi się gęstwa w lodówce bo dawno nie przepłukiwałem
Ale jakbyś Marku chciał jakieś dolniaki to mam sprawne braumaistery A z górniaków dwa różne skosy i dwa różne szczepy na sucho.Marek - domowarzyciel namiętny
Comment
-
Comment