Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika luklaz
Słód po 2,50 zł z darmową dostawą
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BNa przykład pilzneński w cenie 2,50 zł za kilogram z darmową dostawą do domu kurierem.
Tyle, że w tym przypadku trzeba wziąć 150 kg. Ale cóz to dla większych sekcji oddalonych od innych tańszych źródeł zaopatrzenia?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darkoO tym, że jęczmień (więc słód też) jest nie jest najlepszej jakości wiem nie tylko z telewizji czy internetu...
internet też kłamie!Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
... na granicy cen dumpingowych? Przy tej ilości Bogutym proponuje teraz 1,79 zł/kg a czy to jest dumping czy konkurencja niech konsumenci się wypowiedzą.
Zapytałem tylko Bogutym, czy mają zamiar wprowadzić do oferty pszeniczny bo jęczmiennego mam pod dostatkiem i to w niższej cenie i za dwa dni dostałem taką odpowiedź:
witam Pana !
nowe ceny na słod browarny pilzneński
1-10 kg - 2,1 pln
10-30 kg - 2 pln/kg
30-150 kg - 1,89 pln/kg
150 kg i wiecej - 1,79 pln/kg
pozdrawiamy
Comment
-
-
Nastepne zakupy planuję za miesiąc jak się odezwiesz na PW to wezmę więcej tylko że bedzie do odbioru w Katowicach, mogę też wysłać pocztą, tylko czy to się wtedy jeszcze opłaca. Ja zawsze kupuję nie mniej niż 30 kg i jak policzę paliwo na dojazd to wychodzi +- 2 zł/kg, chmiel (granulat) też tam kupuję ale to już temat na osobny wątek.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika luklaz... na granicy cen dumpingowych? Przy tej ilości Bogutym proponuje teraz 1,79 zł/kg a czy to jest dumping czy konkurencja niech konsumenci się wypowiedzą.
Zapytałem tylko Bogutym, czy mają zamiar wprowadzić do oferty pszeniczny bo jęczmiennego mam pod dostatkiem i to w niższej cenie i za dwa dni dostałem taką odpowiedź:
witam Pana !
nowe ceny na słod browarny pilzneński- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Jak im się odechce to kto inny sprzeda słód z Ultimy i pewnie w podobnej cenie, a jak nie będzie już nikogo chętnego to wtedy ja zacznę sprzedawać Konkurencja w tym temacie jest bardzo mile widziana, a sklepami bym się nie przejmował jak ktoś uruchomił takowy i liczył na 100% marży i brak konkurencji, to może mu sie już nie opłacać.
Co do pszenicy to nie mają alle... poczekamy, zobaczymy.
Comment
-
-
Oferta jak w Bogutynie na Browar.biz
Z Optimy.
Mam możliwość sprzedaży tego słodu z Optimy w takiej cenie lub niższej jak w Bogutynie przy worach 150 kg. Jeżeli znajdą się chętni to niech się wypowiedzą to zrobię przedsprzedaż w sklepie www.piwowar.biz. Czas realizacji do 2 tygodni. Chętnych proszę o wypowiedź tutaj lub na PW. Niech Browar.biz też ma coś z obrotu hurtowego zboża
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumZ Optimy.
Mam możliwość sprzedaży tego słodu z Optimy w takiej cenie lub niższej jak w Bogutynie przy worach 150 kg. Jeżeli znajdą się chętni to niech się wypowiedzą to zrobię przedsprzedaż w sklepie www.piwowar.biz. Czas realizacji do 2 tygodni. Chętnych proszę o wypowiedź tutaj lub na PW. Niech Browar.biz też ma coś z obrotu hurtowego zboża
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJak znajdzie się 10 chętnych to jedziemy z towarem na sklep będzie legalnie i przyjemnie dla browarbizowiczów bo dorzucę jeszcze chmiel Magnum w szyszkach gratis i granulat Marynki i Lubelskiego do wyboru
Comment
-
Comment