Słód po 2,50 zł z darmową dostawą

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kham
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2006.01
    • 751

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika luklaz
    Co do słodu to chętni się już znaleźli ale jak ktoś będzie zainteresowany to kolejne zakupy robię za miesiąc.
    No gdybyś mógł załatwić do takiej miejscowości jak Poznań to pewnie tylko kwestia czy kasa akurat będzie. No i jeszcze info dodam jak ominąć korki przy remontowanym wyjeździe na Katowice.

Comment

• Shlangbaum
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2005.03
      • 5828

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_B
      Na przykład pilzneński w cenie 2,50 zł za kilogram z darmową dostawą do domu kurierem.
      Tyle, że w tym przypadku trzeba wziąć 150 kg. Ale cóz to dla większych sekcji oddalonych od innych tańszych źródeł zaopatrzenia?
      Jeżeli ktoś weźmie 150 kg to mogę w sklepiku sprzedawać po tyle samo za kilogram z darmową dostawą Ale jest to na granicy cen dumpingowych.

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• darko
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.06
        • 2078

...a wiesz że telewizja kłamie
        O tym, że jęczmień (więc słód też) jest nie jest najlepszej jakości wiem nie tylko z telewizji czy internetu...

Comment

• Marek-C
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2005.12
          • 848

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko
          O tym, że jęczmień (więc słód też) jest nie jest najlepszej jakości wiem nie tylko z telewizji czy internetu...

internet też kłamie!
          Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...

Comment

• kham
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2006.01
            • 751

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-C
            internet też kłamie!
            Ostatnio nawet w Wikipedi można "ciekawostki" znaleść. Zresztą pare osób już się nacieło wierząc w tamtejsze informacje i Nonsensopedia im wyszła.

Comment

• luklaz
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2005.11
              • 121

... na granicy cen dumpingowych? Przy tej ilości Bogutym proponuje teraz 1,79 zł/kg a czy to jest dumping czy konkurencja niech konsumenci się wypowiedzą.
              Zapytałem tylko Bogutym, czy mają zamiar wprowadzić do oferty pszeniczny bo jęczmiennego mam pod dostatkiem i to w niższej cenie i za dwa dni dostałem taką odpowiedź:

witam Pana !
              nowe ceny na słod browarny pilzneński

1-10 kg - 2,1 pln
              10-30 kg - 2 pln/kg
              30-150 kg - 1,89 pln/kg
              150 kg i wiecej - 1,79 pln/kg

pozdrawiamy

BogutynMlyn.pl zdrowa żywność - ponad 3000 produktów - orkisz, mąka orkiszowa, ksylitol, mieszanki chlebowe, kawa, herbata, fruktoza, cukier trzcinowy. Zapraszamy.

Comment

• luklaz
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2005.11
                • 121

Nastepne zakupy planuję za miesiąc jak się odezwiesz na PW to wezmę więcej tylko że bedzie do odbioru w Katowicach, mogę też wysłać pocztą, tylko czy to się wtedy jeszcze opłaca. Ja zawsze kupuję nie mniej niż 30 kg i jak policzę paliwo na dojazd to wychodzi +- 2 zł/kg, chmiel (granulat) też tam kupuję ale to już temat na osobny wątek.

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23984

... na granicy cen dumpingowych? Przy tej ilości Bogutym proponuje teraz 1,79 zł/kg a czy to jest dumping czy konkurencja niech konsumenci się wypowiedzą.
                  Zapytałem tylko Bogutym, czy mają zamiar wprowadzić do oferty pszeniczny bo jęczmiennego mam pod dostatkiem i to w niższej cenie i za dwa dni dostałem taką odpowiedź:

witam Pana !
                  nowe ceny na słod browarny pilzneński
                  Z tego wynika jedno - nie dostałeś odpowiedzi na zadane pytanie - czy będą mieć pszenicę w ofercie. Narzut rzędu 25gr netto na kilogramie nie jest oczywiście dumpingiem, ale może doprowadzić do tego że dedykowanym sklepom z surowcami dla piwowarów nie będzie się w ogóle opłacało mieć słodu PLZ w ofercie. A czy to będzie dobre dla piwowarów jak BogutynMłynowi się odechce oferować słód w ogóle - sam możesz ocenić.
                  - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                  - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                  - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• luklaz
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2005.11
                    • 121

Jak im się odechce to kto inny sprzeda słód z Ultimy i pewnie w podobnej cenie, a jak nie będzie już nikogo chętnego to wtedy ja zacznę sprzedawać Konkurencja w tym temacie jest bardzo mile widziana, a sklepami bym się nie przejmował jak ktoś uruchomił takowy i liczył na 100% marży i brak konkurencji, to może mu sie już nie opłacać.
                    Co do pszenicy to nie mają alle... poczekamy, zobaczymy.

Comment

• kham
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2006.01
                      • 751

Z Ultimy czy Optimy ?

Comment

• Shlangbaum
                        • 2005.03
                        • 5828

Oferta jak w Bogutynie na Browar.biz

Z Optimy.

Mam możliwość sprzedaży tego słodu z Optimy w takiej cenie lub niższej jak w Bogutynie przy worach 150 kg. Jeżeli znajdą się chętni to niech się wypowiedzą to zrobię przedsprzedaż w sklepie www.piwowar.biz. Czas realizacji do 2 tygodni. Chętnych proszę o wypowiedź tutaj lub na PW. Niech Browar.biz też ma coś z obrotu hurtowego zboża

Comment

• e-prezes
                          Generał Wszelkich Fermentacji
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2002.05
                          • 19276

... poczekamy, zobaczymy.
                          jeśli zamierzasz robić to legalnie to zapraszam! konkurencji nigdy dosyć (wtedy może zmienisz podejście).

Comment

• Shlangbaum
                            • 2005.03
                            • 5828

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
                            Z Optimy.

Mam możliwość sprzedaży tego słodu z Optimy w takiej cenie lub niższej jak w Bogutynie przy worach 150 kg. Jeżeli znajdą się chętni to niech się wypowiedzą to zrobię przedsprzedaż w sklepie www.piwowar.biz. Czas realizacji do 2 tygodni. Chętnych proszę o wypowiedź tutaj lub na PW. Niech Browar.biz też ma coś z obrotu hurtowego zboża
                            Jak znajdzie się 10 chętnych to jedziemy z towarem na sklep będzie legalnie i przyjemnie dla browarbizowiczów bo dorzucę jeszcze chmiel Magnum w szyszkach gratis i granulat Marynki i Lubelskiego do wyboru

Comment

• luklaz
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2005.11
                              • 121

Oczywiście Opt... zbyt przyspieszyłem

Comment

• kham
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2006.01
                                • 751

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
                                Jak znajdzie się 10 chętnych to jedziemy z towarem na sklep będzie legalnie i przyjemnie dla browarbizowiczów bo dorzucę jeszcze chmiel Magnum w szyszkach gratis i granulat Marynki i Lubelskiego do wyboru
                                Masz jedną przewagę nad BM. Możesz sprzedawać zestawy słodów np 100kg pilsa a reszta karmeli lub inna proporcja. Ciekawe czy przy czymś takim można by tak hurtowe ceny utrzymać?

Comment

Przetwarzanie...
                                X