Może to głupie pytanie, ale wczoraj zaliczyłam 5 sklepów, w tym Geanta i nigdzie takowych nie było Czy mam lecieć do sklepu ze zdrową żywnością, żeby witbiera zrobić?
Płatki pszenne??
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Też kiedyś tego długo szukałem; w marketach nie było, w "zdrowej żywności" takoż (tylko kiełki były), ale w końcu trafiłem w sklepie typu "delikatesy"...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Zdecydowanie sklepy ze zdrową żywnością, ja tam różne cuda do swoich chlebków kupuję.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Dzięki, dzwoniłam do kumpeli, która własnie sklep zdrową zywnościa zaposiada, ma płatki, ale wyjechala na wakacje i sklep zamknięty
na szczęście okazało się, że Marcin_wc ma płatki koło siebie w sklepiku, to mi kupi
Comment
-
-
Spróbuj poszukać płatków orkiszowychSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
Comment