Poszukuję łyżki piwowarskiej lub nadającej się do piwowarstwa o długości conajmniej 60 cm. Spotkał się ktoś z takim gadzetem ? Posiadam łyżkę z browamatora, jednak przy pełnym 40L garnku okazuje się za krótka i parze sobie troszkę palce
Jeżeli ma być metalowa, to widziałem takie w IKEI ale miały dziubek za mały i by nie spełniał zadania. Właśnie też poszukuję po hurtowniach takich długich łyżek z dziubkiem, byś mógł zakupić jeden (albo i cztery ) egzemplarz w sklepie www.piwowar.biz
Ostatnia zmiana dokonana przez Shlangbaum; 2006-09-13, 09:03.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Jeżeli ma być metalowa, to widziałem takie w IKEI ale miały dziubek za mały i by nie spełniał zadania. Właśnie też poszukuję po hurtowniach takich długich łyżek z dziubkiem, byś mógł zakupić jeden (albo i cztery ) egzemplarz w sklepie www.piwowar.biz
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowski
Poszukuję łyżki piwowarskiej lub nadającej się do piwowarstwa o długości conajmniej 60 cm. Spotkał się ktoś z takim gadzetem ? Posiadam łyżkę z browamatora, jednak przy pełnym 40L garnku okazuje się za krótka i parze sobie troszkę palce
Widziałem już tą łyżeczkę Nie wiem, na moje oko średnio się nadaje. Wygląda jak by miała się połamać No i dziubek, jak to nazwał Shlangbaum mały jak cholera.
na Allegro widziałem kilka razy wielki drewniane łychy po parę złotych - nawet, jak nie wyglądają najlepiej na zdjęciu, to zawsze można je przecież oczyścić...
W macro cash na stoisku dla gastronomi jest obecnie całkiem spory wybór. Łychy ze stali najwieksza ma chyba z 2 l pojemności i nie ma opcji żeby sie poparzyć bo nie jest mała tylko nie ma dziubka. Jak coś to pisz na PW lub na @ sprawdzę ceny długość i pojemność.
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...
Mam do sprzedania zestaw startowy do domowej produkcji piwa; W skład zestawu wchodzą:
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą oraz kranik
- termometr analogowy
- ballingometr / areometr / cukromierz 0-25º BLG wraz ze szklaną...
Zwracam się do nieocenionych forumowiczów i gorącą prośbą. W związku z przygotowywaniem kolejnej książki (temat niech będzie na razie niespodzianką) poszukuję książki "150-lat browaru w Łańcucie 1834 - 1984". Osobiście jej nie posiadam i choć mam ją namierzoną w jednej...
Witam. Poszukuję podstawek Abyss ABYSS 001,002,003. Brewera BREWR 002. Gryfus GRYFS 001. Ninkasi NKASI 002. Pivovsky PIVOV 006. Piwoteka PIWTE 002 "mini". Trzech Kumpli TRZKU 002 i 008 oraz Jabłonowo JABBL 007. Kupię lub wymienię na inne podstawki. Proszę o PW i z góry dziękuję
Comment