Poszukuję łyżki piwowarskiej lub nadającej się do piwowarstwa o długości conajmniej 60 cm. Spotkał się ktoś z takim gadzetem ? Posiadam łyżkę z browamatora, jednak przy pełnym 40L garnku okazuje się za krótka i parze sobie troszkę palce
Łyżka piwowarska
Collapse
X
-
Jeżeli ma być metalowa, to widziałem takie w IKEI ale miały dziubek za mały i by nie spełniał zadania. Właśnie też poszukuję po hurtowniach takich długich łyżek z dziubkiem, byś mógł zakupić jeden (albo i cztery ) egzemplarz w sklepie www.piwowar.bizLast edited by Shlangbaum; 2006-09-13, 09:03.
-
-
można użyć pagaja- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJeżeli ma być metalowa, to widziałem takie w IKEI ale miały dziubek za mały i by nie spełniał zadania. Właśnie też poszukuję po hurtowniach takich długich łyżek z dziubkiem, byś mógł zakupić jeden (albo i cztery ) egzemplarz w sklepie www.piwowar.bizPozdrawiam
dj
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowskiPoszukuję łyżki piwowarskiej lub nadającej się do piwowarstwa o długości conajmniej 60 cm. Spotkał się ktoś z takim gadzetem ? Posiadam łyżkę z browamatora, jednak przy pełnym 40L garnku okazuje się za krótka i parze sobie troszkę palce
Comment
-
-
W macro cash na stoisku dla gastronomi jest obecnie całkiem spory wybór. Łychy ze stali najwieksza ma chyba z 2 l pojemności i nie ma opcji żeby sie poparzyć bo nie jest mała tylko nie ma dziubka. Jak coś to pisz na PW lub na @ sprawdzę ceny długość i pojemność.
Comment
-
Comment