Interesująca oferta dużych garów na Allegro: http://www.allegro.pl/item127894482_..._dnem_50l.html . Są też większe; szukać w innych aukcjach tego oferenta.
Duże gary z kwasiaka
Collapse
X
-
Ja polecam coś z grubym dnem, kolega ma takiego:
i jest super.Pozdrawiam, Wesoły -
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Może kupię w tym tygodniu, 27l za jedyne 127 zł w moim mieście w sklepie AGDMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
Related Topics
Collapse
-
Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
-
Channel: Niemcy
-
-
Rüssellheim to miasto położone 15 minut jazdy pociągiem na wschód od Mainz. Słynne jest z wielkiej fabryki Opla, której ogrom możemy podziwiać z okien pociągów jadąc wzdłuż przez ponad 2. Biurowiec i główna brama wejściowa znajduje się po lewej do wyjścia z dworca głównego, tędy...
-
Channel: Niemcy
2022-11-21, 22:54 -
-
Być w Chorwacji i nie zaglądnąć do Dubrownika.. W ostatnich latach to miasto przeżywa prawdziwy boom jeśli chodzi o wizytujących je turystów. Tłumy przetaczają się przez starówkę, oraz w jej bliskich okolicach. Z nostalgią wspominam wizytę tam jakieś dwadzieścia lat temu, gdy byliśmy...3 Photos
-
Channel: Chorwacja
-
-
Dzień dobry.
Mam do sprzedania kolekcję puszek po piwie i napojach, 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica, przeważnie lata 80,90 i 00.
Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych. Kto chętny do negocacji...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Jeden nie używany, drugi może ze dwa razy. Odbiór osobisty (Gdynia), lub wysyłka , zwrot kosztów. W zależności od potrzeb od 8-12-15zł. Paczkomat,kurier Paczka w Ruchu- portal Furgonetka.
...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment