Gdzie można nabyc gotowca do podpiwku. Chodzi oczywiście o miasto Szczecin
Podpiwek w Szczecinie
Collapse
X
-
Też ostatnio szukałem gotowca (co roku robię podpiwek na urodziny ), ale tym razem nie udało się. Usłyszałem, że ponoć nie jest już produkowany. Można z powodzeniem zastąpić go kawą zbożową i chmielem (moja babcia tak robi, efekt niemal identyczny).
-
-
Krzysiu napisał(a)
Moja propozycja jest taka - nie zawracajcie sobie tym głowy, zróbcie od razu porządne piwo. Zrbiłem podpiwek raz i wystarczy - żadna rewelacja.
Moim zdaniem to bardzo dobry napój na gorące dni."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
-
Krzysiu napisał(a)
Moja propozycja jest taka - nie zawracajcie sobie tym głowy, zróbcie od razu porządne piwo. Zrbiłem podpiwek raz i wystarczy - żadna rewelacja.
PS Dodam, że pierwszy podpiwek mi nie wyszedł. Później było tylko lepiej. Poza tym jest sporo możliwości, można eksperymentować jak z piwem, a efekty są już po 3-5 dniach.
PS2 W okolicach Warszawy jeszcze niedawno można było dostać ten gotowiec. Jeśli jedziesz na zlot, Nicolae, frakcja warszawska może ci przywieźć klika(naście) paczek.Last edited by żąleną; 2004-07-21, 00:39.
Comment
-
-
Zgadzam się z przedmówcą, dobrze schłodzony podpiwek w letni upał (niestety jeszcze nie takowego w tym roku nie uświadczyłem) jest świetną sprawą, a 10 litrów już czeka . Mankamentem jest to, iż efekty są na dobrą sprawę tylko między 3 a 5 dniem .
Comment
-
Comment