Witam posiadam około 60 skrzynek po piwie nowego typu wraz z butelkami między innymi Tyskie, Kasztelan, Specjal, Harnaś, Okocim,Żywiec chciałbym je sprzedać cena do uzgodnienia, golub-dobrzyń gg 16120233
Może ta wiadomość przyda się komuś, bo jutro sporo piwowarów będzie w Leśnicy.
Byłem przed chwilą w skupie surowców wtórnych przy ul.Skoczylasa.
Są 3 puste transportery Żywca, 1 Okocimia i jeden niemiecki.
Cena za skrzynkę - 2PLN.
W kontenerze na butelki zauważyłem też sporo butelek EURO ale nie wiem w jakiej cenie.
Przyłączę się i ja do garażowych porządków - mam ponad dwadzieścia różnych skrzynek z butelkami 0,5 i kilka aluminiowych kegów, okolice Janowa Lubelskiego
Ja kupowałem skrzynki pełne butelek w Selgrosie. 20 butelek + transporter kosztuje 15 zł, więc odliczając butelki wychodzi ok. 7 zł za skrzynkę. Trzeba tylko wypić piwo, co nie jest chyba wielkim problemem
"Kiedyś przyjdzie taki dzień,[...]
kiedy spełnię swe marzenia."
20 skrzynek piwa, to już nałóg, albo niezła impreza
spróbuj w Kaufland'zie, albo lepiej w sklepie osiedlowym, tam często można dostać tanio skrzynki (6-8pln) tylko nie wiem czy ktoś Ci od razu sprzeda 20 szt.
jak przedmówca: kaufland, skrzynki mają po 7-8zł, nie ma problemu z kupowaniem pustych. Ostatnio jedynym napotkanym problemem było: nie mogę sprzedać panu samych skrzynek, musi Pan coś do tego kupić (bo przyszła pani menadżer i sprawdzała kasjerów), ale dwie skrzynki i paczka rodzynek już jest do kupienia
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski
Wrocławska Feta czyli Festiwal Piwa, Wina i Sera. Edycja jesienna. W klimatycznych wnętrzach Concordii Design. Tym razem, Wrocławska Feta zaprezentuje się w kolorach i smakach pięknej złotej jesieni
Comment