W Realu zielone skrzynki (Okocim, CP) po 6 PLN. Tylko wypada wrzucić chociaż po jednej butelce do skrzynki.
[Wrocław] skrzynki na piwo
Collapse
X
-
W każdym hiperze i większości dyskontów (Kaufland, Lidl itp.) po wspomnianej przez mwa cenie. Te stare do eurobutelkek (o ile takie znajdziesz) są zwykle o połowę tańsze, ale na dłuższą metę niepraktyczne.
W małych sklepach często robią problemy, szczególnie gdy chcesz kilka sztuk.Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski1 Photo-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2025-01-19, 17:09 -
-
Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-29, 12:16 -
-
Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
-
2024-11-29, 11:48 -
-
15. edycja festiwalu piwnego wokół stadionu Tarczyński Arena we Wrocławiu.
-
2024-10-17, 15:52 -
-
Wrocławska Feta czyli Festiwal Piwa, Wina i Sera. Edycja jesienna. W klimatycznych wnętrzach Concordii Design. Tym razem, Wrocławska Feta zaprezentuje się w kolorach i smakach pięknej złotej jesieniStart2024-10-19Koniec2024-10-20AdresWrocław, Wyspa Słodowa 7, Concordia Design
-
2024-10-15, 09:33 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment