gdzie można kupić najtaniej dobre piwko? (brewkit)
brewkity w Rzeszowie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bryszard-rz Wyświetlenie odpowiedzigdzie można kupić najtaniej dobre piwko? (brewkit)Mniej książków więcej piwa
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bryszard-rz Wyświetlenie odpowiedzigdzie można kupić najtaniej dobre piwko? (brewkit)
, bo można po wpisach typu "dopre piwko-brewkit" spotkać się ze złośliwymi komentarzami. Na pierwszy raz brewkit może być, tylko na złapanie bakcyla -słodu, chmielu i warzenia nic nie zastąpi .Z czasem piwo wychodzi coraz lepsze i tańsze.
Pozdrawiam
Comment
-
-
Fajnie zaopatrzony sklep Brewkit w Rzeszowie znalazłem na rogu ulicy Chodkiewicza z Lenartowicza. Nazywa sie Fermentator. Jest wybór brewkit i nawet fajnie doradzą. kupiłem zapas na wyjazd za granicę. Nie chcę robić reklamy ale jak ktoś szuka to może podjechać chociaż nie musi
RCMB już od jakiegoś czasu nie ma teraz nazywa sie Praktiker, byłem tam i raczej same słoiki, szczotki do butelek i kilka odmian drożdży.
W Tyczynie koło Rzeszowa znalazłem stronkę ale nie prowadzą sklepu stacjonarnego tylko wysyłkowy, ponoć można zamówić u nich i odebrać w sklepie koło ulicy Geodetów.
Pozdrawiam.
Comment
-
Comment