hehe to przez tego "degustatora" w duzych ilosciach zaczeła sie moja przygoda z cala ta sprawą :] wiec z nim mam kontakt na bierzonco zawsze moge wpasc do niego na cos uwazonego w sumie od niego bede brac sprzet do wazenia wiec tu akurat nie bedzie problemu z kontaktem narazie mierze temperature w piwnicy zeby zobaczyc czy jest sens s na przeniczniaka sie porywać bo w sumie to moj ulubiony rodzaj piwa na tesy kupilem cala skrzynke roznych przenicznych oj bylo co prubowac objezdzilem za nimi akurat cala bydgoszcz ( jako student na zjeździe ) ale co tam
Temperaturka w piwnicy 19stopni wiec teraz cała nadzieja w kimś z was kto użyczy mi drożdzy zapłacę oczywiście nawet wyśle coś z tego co uważe w ramach wdzięczności
Mój Boże, to tacy teraz są studenci?? W takich momentach popieram Romana G., wprowadzić kary cielesne, za takie błędy!!
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
rozumiem ze to jest temat przewodni tego wątku, zamiast skupić sie na nim szukacie dziury w całym ;] no ale oki powiedzmy, że będę uważać na to jak pisze
Comment