gdzie we Wrocławiu kupie gar 30l

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • monne
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2006.02
    • 914

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedzi
    Ja mój gar zacierno-warzelny kupiłem właśnie w Makro. Ale niekoniecznie jest jeszcze w ofercie...
    Szczeg. jeśli to było 5 lat temu
    .

Comment

• rafal_s
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2006.11
      • 128

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedzi
      Ja mój gar zacierno-warzelny kupiłem właśnie w Makro. Ale niekoniecznie jest jeszcze w ofercie...
      Well, uściślę - nic takiego nie widziałem ostatnio w Makro

Comment

• ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 23932

w Makro są duże gary, ale z nierdzewki. ponieważ w pierwszym poście nic na temat materiału nie napisałeś, pewnie nada się jako odp. na temat
        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• jacer
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2006.03
          • 9875

Te garki to jakieś krasnoludki, że tak trudno je znaleźć? w Miliczu są emaliowane i z nierdzewki od wyboru do koloru.
          Milicki Browar Rynkowy
          Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
          "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
          "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
          No Hops, no Glory :)

Comment

• escobar
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2007.01
            • 99

No jacer wczoraj to mi "pani sklepikara" w hali gaj wciskała kit że tak dużych to nie ma w hurtowni nawet heheheh no więc widzisz we Wro deficyt na gary nic tylko otwierać stoisko AGD twoje zdrowie bo ja choruje trochę ;]

Comment

• jacer
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              • 2006.03
              • 9875

W Trzebnicy też widziałem, że są. A balonów szklanych to mieli chyba wszystkie możliwe rozmiary i kształty, do tego fermentory z kranikiem i butelki do wina. I to wszystko w jednym sklepie AGD.
              Milicki Browar Rynkowy
              Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
              "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
              "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
              No Hops, no Glory :)

Comment

• escobar
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2007.01
                • 99

No to gar zakupiony kosztował 116 PLN i były jeszcze z grubszej blachy za 145 ale myślę że ten jest wystarczający były na wystawie jeszcze 3 jak by ktoś miał zamiar tam jechać sklep jest jakieś 300 m przed przejazdem kolejowym na rogu na samym skrzyżowaniu pozdro for all

Comment

• m44
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2007.07
                  • 18

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi
                  W Trzebnicy też widziałem, że są. A balonów szklanych to mieli chyba wszystkie możliwe rozmiary i kształty, do tego fermentory z kranikiem i butelki do wina. I to wszystko w jednym sklepie AGD.
                  Mieszkam blisko Trzebnicy. Możesz mi napisać na jakiej ulicy znajduje się ten sklep?

Comment

• DanielJakubowski
                    Kapitan Lagerowej Marynarki
                    • 2005.12
                    • 791

Jeśli dalej mowa o 30L to mogłeś kupić taniej przez internet http://www.sklep.eskot.pl/Garnki-Ema...3,product.html (podawałem niedawno na forum link do tego sklepu). Z wysyłką wyszłoby 105 zł

Za 120 miałbyś 40 L
                    Last edited by DanielJakubowski; 2007-07-26, 16:17.
                    Pozdrawiam
                    dj

Comment

• rafal_s
                      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                      • 2006.11
                      • 128

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rafal_s Wyświetlenie odpowiedzi
                      Well, uściślę - nic takiego nie widziałem ostatnio w Makro
                      Poprawka, choć wiem że gar już zakupiony. Dzisiaj byłem i widziałem - są.
                      Oprócz dużych pięknych i prześlicznie drogich garów z nierdzewki były też garnki emaliowane (Olkusz):
                      • 40 litrów w cenie 140.30 PLN
                      • mniejszy, chyba 30 litrów (nie był opisany, więc nie jestem pewny), w cenie 109.79 PLN

Comment

Przetwarzanie...
                      X