Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy
Wyświetlenie odpowiedzi
gdzie we Wrocławiu kupie gar 30l
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziJa mój gar zacierno-warzelny kupiłem właśnie w Makro. Ale niekoniecznie jest jeszcze w ofercie...
Comment
-
-
w Makro są duże gary, ale z nierdzewki. ponieważ w pierwszym poście nic na temat materiału nie napisałeś, pewnie nada się jako odp. na temat- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Te garki to jakieś krasnoludki, że tak trudno je znaleźć? w Miliczu są emaliowane i z nierdzewki od wyboru do koloru.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
W Trzebnicy też widziałem, że są. A balonów szklanych to mieli chyba wszystkie możliwe rozmiary i kształty, do tego fermentory z kranikiem i butelki do wina. I to wszystko w jednym sklepie AGD.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
No to gar zakupiony kosztował 116 PLN i były jeszcze z grubszej blachy za 145 ale myślę że ten jest wystarczający były na wystawie jeszcze 3 jak by ktoś miał zamiar tam jechać sklep jest jakieś 300 m przed przejazdem kolejowym na rogu na samym skrzyżowaniu pozdro for all
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziW Trzebnicy też widziałem, że są. A balonów szklanych to mieli chyba wszystkie możliwe rozmiary i kształty, do tego fermentory z kranikiem i butelki do wina. I to wszystko w jednym sklepie AGD.
Comment
-
-
Jeśli dalej mowa o 30L to mogłeś kupić taniej przez internet http://www.sklep.eskot.pl/Garnki-Ema...3,product.html (podawałem niedawno na forum link do tego sklepu). Z wysyłką wyszłoby 105 zł
Za 120 miałbyś 40 LLast edited by DanielJakubowski; 2007-07-26, 16:17.Pozdrawiam
dj
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rafal_s Wyświetlenie odpowiedziWell, uściślę - nic takiego nie widziałem ostatnio w Makro
Oprócz dużych pięknych i prześlicznie drogich garów z nierdzewki były też garnki emaliowane (Olkusz):- 40 litrów w cenie 140.30 PLN
- mniejszy, chyba 30 litrów (nie był opisany, więc nie jestem pewny), w cenie 109.79 PLN
Comment
Comment