Witam, poszukuję namiaru na sklep typu "mydło i powidło" w celu zakupienia kilku plastikowych wiaderek z zamknięciem do przechowywania słodu w piwniczce. Chciałem kupić kilka wiader o różnych pojemnościach. Mam na myśli wiaderka takie jak na załączonym zdjęciu. Mam nadzieję, że się nadadzą do wyżej wymienionego celu?
Wrocław - plastikowe wiadra do przechowywania słodu. Kupię gdzieś?
Collapse
X
-
Wrocław - plastikowe wiadra do przechowywania słodu. Kupię gdzieś?
Domowy Browar Maka - www.browarmaka.plTagi: brak
-
-
Problem jest w tym, że nie kupuje aż takich hurtowych ilości słodów A beczki niestety zaczynają się od 45 litrów w górę. Poza tym nie mam tak wielkiej piwnicy, żeby to zmieścić. W piwnicy mam półki, więc takie wiaderka byłoby mi zdecydowanie lepiej poukładać. Chyba będę musiał odwiedzić piekarnie/cukiernie gdzie w takich wiaderkach przechowują marmolady/śmietany itpDomowy Browar Maka - www.browarmaka.pl
Comment
-
-
A w sklepach AGD patrzałeś?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Jeszcze nie byłem w żadnym sklepie w celu poszukiwania wiaderek. Jutro pojadę na Bielany to się porozglądam Tylko myślałem, że może znacie jakiś sklep, który się "specjalizuję" w tego typu rzeczach.Domowy Browar Maka - www.browarmaka.pl
Comment
-
-
Pytaj w marketach ale może być problem bo takie wiaderka po jogurtach, serkach, majonezach, ketchupach są zagospodarowywane przez pracowników.
Ja dostaję wiaderka po jogurtach właśnie od pracownika ochrony marketu.
Są szczelnie zamykane i przeznaczone do spożywki co nie jest takie pewne w przypadku wiaderek kupnych czy po farbach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks Wyświetlenie odpowiedziPosiadam wiaderka, w których mieściło sie 10 kg jogurtu a obecnie mieści się 6 kg słodu.
(przepraszam, że nie na temat)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tomek-Pasieka Wyświetlenie odpowiedzipytanie gdzie giną 4 kg słodu. Ja bym do takich wiader niczego nie pakował skoro one takie złodziejskie.
(przepraszam, że nie na temat)MM961
4:-)
Comment
-
Comment