Ha, różnych Będzie ich całkiem sporo, ale pozwolę sobie na razie zachować je dla wiedzy wąskiego grona osób
Jesień zaskoczyła... sklepy piwowarskie?
Collapse
X
-
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziHa, różnych Będzie ich całkiem sporo, ale pozwolę sobie na razie zachować je dla wiedzy wąskiego grona osób
Comment
-
-
Na dniach już coś powinno być ciekawego :>Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
A czy byłaby możliwość sprowadzenia porządnych syfonów do przelewania piwa, takich np. jak teleskopowe firmy FERMTECH ??? Na stronie sklepu NORTHERN BREWER ( z USA) znalazłem taki produkt : http://www.northernbrewer.com/siphon.html. Ceny w dolarach są bardzo atrakcyjne ( odpowiednio $8,99 i $ 12,99) i mniemam, że te w złotówkach też byłyby do przełknięcia? A poza tym jest jeszcze masa innych ciekawych akcesoriów do domowego browarzenia
Comment
-
-
Ze ściąganiem z Ameryki to jest tak, na własną rękę (szczególnie przy kombinatoryce) i dla własnego użytku może być to opłacalne. Natomiast w celu dalszej, oficjalnej i ze wszystkimi wymaganymi podatkami etc. odsprzedaży już nie jest tak fajnie.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtas40 Wyświetlenie odpowiedziznalazłem taki produkt : http://www.northernbrewer.com/siphon.html.
Comment
-
-
A tak, Ice-Brix Polar Tech'u. Niestety nie udało mi się tego znaleźć w Polsce, a poduszki żelowe jakie można zdobyć są zdecydowanie za drogie, by ktokolwiek się na nie skusił. Więc niestety musi wystarczać gruba warstwa folii bąbelkowejSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
Znajomy mieszkający na stałe w Stanach zamawiał drożdże Wyeast z cold ice packiem i całe to schładzanie drożdży sprawdziło się!!!
I jeszcze jedno pytanie: czemu drożdże Wyeast'a znane jako Activator (duża torebka) są za kilkoma wyjątkami prawie nieobecne na polskim rynku? Cena niewiele wyższa od Propagatorów, zdecydowanie większa ilość komórek drożdżowych, łatwiejsze do rozmnażania...itd.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziA tak, Ice-Brix Polar Tech'u. Niestety nie udało mi się tego znaleźć w Polsce,
POCH SA
ul. Sowińskiego 11
44-101 Gliwice
Tel: +48 32 23-92-299
Fax: +48 32 23-92-321
Może spróbuj się z nimi skontaktować?
Comment
-
-
Dzięki Mumin Zobaczymy co mi tam powiedzą.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziNa dniach już coś powinno być ciekawego :>
Comment
-
-
Nadal się tworzy, niestety na uczelni mnie męczą z zaległych projektówSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziDzięki Mumin Zobaczymy co mi tam powiedzą.brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Mamy październik...
Napiszę tylko tyle, jak BA wyprzedzi Piwodzieja z ofertą, to IMO stracicie 50-80% obrotów. Jak wy wyprzedzicie BA, to nawet jeśli oferta będzie mniej atrakcyjna, na pewno zwiększą się obroty. Sezon rozpoczął się na dobre.
Comment
-
Comment