Szukam namiaru na sklepy internetowe sprzedające drożdże płynne na terenie USA. Chcę aby kolega przebywający w Stanach zakupił mi kilka saszetek i przywiózł do naszej pięknej ojczyzny Jeśli ktoś zna takowe będę wdzięczny. Z góry dziękuję za pomoc.
drożdze płynne w USA
Collapse
X
-
-
na www.google.pl widziałem kilka fajnych...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedzina www.google.pl widziałem kilka fajnych...
Szukałem po necie i znalazłem kilka ale pytam bo może ktoś ma namiary gdzie będzie niższa cena ....
Comment
-
-
To Ci nie pomogę, ja osobiście wolę obecnie wydać parę złoty więcej wspierając Piwodzieja...
Poczytaj sobie ten temat dla przestrogi...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika barteczekr Wyświetlenie odpowiedzi
Szukałem po necie i znalazłem kilka ale pytam bo może ktoś ma namiary gdzie będzie niższa cena ....
Nie no wiesz co, to chyba jakiś szczyt lenistwa
Znalazłeś kilka, i nie chciało Ci się spojrzeć na ceny, żeby porównać???
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie no wiesz co, to chyba jakiś szczyt lenistwa
Znalazłeś kilka, i nie chciało Ci się spojrzeć na ceny, żeby porównać???
Comment
-
Comment