Nie wiem czy miejsce na ten post jest odpowiedni ale gdzieś zamieścić musiałem. Jako że nie miałem jeszcze przyjemności skosztowania piwa produkcji domowej chciałbym zapytać czy ktoś z szanownego grona piwowarów nie ma do sprzedania jednej buteleczki. W niedalekiej przyszłości chciałbym zacząć produkcję własną ale głupio jest się za to brać nie próbując wcześniej jak może smakować finalny produkt.
Kupię piwo
Collapse
X
-
Piwa domowego nie można sprzedawać. Jest to niezgodne z prawem. Jednak może ktoś z okolicy zaproponuje Ci spróbowanie domowego trunku.
Jeśli będziesz na giełdzie w Spiżu to mogę zabrać dla Ciebie buteleczkę na skosztowanie, o ile ja będę, a strasznie chcę
A dział nieodpowiedni. Już powiedziałam adminowi coby przeniósł.Last edited by Maggyk; 2008-10-26, 17:45.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Piwa domowego nie można sprzedawać. Jest to niezgodne z prawem. Jednak może ktoś z okolicy zaproponuje Ci spróbowanie domowego trunku."Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."
Comment
-
-
Krzyknij, to ktoś z okolicy napewno ci podaruje.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziA jak się krzyczy na forum?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziWięc głośno ale uprzejmie proszę obywateli mego regionu o podarunek w postaci jednej buteleczki.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
Comment