Czy ktoś widział gdzieś takie lodówki jak w temacie? Po sezonie nigdzie nie można znaleźć, jak już są to co najwyżej z chłodzeniem na 12V.
Lodówka turystyczna ~25litrów
Collapse
X
-
Sam kupiłem na tejże "aukcji" i jestem w pełni zadowolony. Dodatkowo ta sama firma ma w sprzedaży fajne wkłady do nich, wyprofilowane do wkładania między flaszencje z ulubionym napojemDick Laurent is dead.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedzihttp://www.allegro.pl/item470402597_...is_xx1475.html
Sam kupiłem na tejże "aukcji" i jestem w pełni zadowolony. Dodatkowo ta sama firma ma w sprzedaży fajne wkłady do nich, wyprofilowane do wkładania między flaszencje z ulubionym napojem
Ile by jednak nie kosztowała, zakup dla podróżujących piwoszy jest bardzo praktyczny - spokojnie wchodzą butelki PET 1,5 litra.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Upiorek Wyświetlenie odpowiedzizakup dla podróżujących piwoszy jest bardzo praktyczny - spokojnie wchodzą butelki PET 1,5 litra.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziA jaki związek z PETami w lodówce mają początkujący piwosze?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziSeta - już nie pij. Podróżujący, nie początkujący
Podobnie rzecz się ma z piwami typu Skalni leżak Chodovaru - przejechało bezkolizyjnie samochodem 1200 km, wbrew ostrzeżeniom sprzedawcy ze sklepu przybrowarnego, że przewożenie w tych temperaturach (było koło 30*C) i po tamtych drogach grozi wywaleniem korka w butelce.
Comment
-
Comment