Czy ktoś widział gdzieś takie lodówki jak w temacie? Po sezonie nigdzie nie można znaleźć, jak już są to co najwyżej z chłodzeniem na 12V.
Lodówka turystyczna ~25litrów
Collapse
X
-
Sam kupiłem na tejże "aukcji" i jestem w pełni zadowolony. Dodatkowo ta sama firma ma w sprzedaży fajne wkłady do nich, wyprofilowane do wkładania między flaszencje z ulubionym napojemDick Laurent is dead. -
http://www.allegro.pl/item470402597_...is_xx1475.html
Sam kupiłem na tejże "aukcji" i jestem w pełni zadowolony. Dodatkowo ta sama firma ma w sprzedaży fajne wkłady do nich, wyprofilowane do wkładania między flaszencje z ulubionym napojem
Ile by jednak nie kosztowała, zakup dla podróżujących piwoszy jest bardzo praktyczny - spokojnie wchodzą butelki PET 1,5 litra.Comment
-
Comment
-
Jakikolwiek by ten piwosz nie był, to jak jesteś w minibrowarze i piwo leją Ci tylko w 1,5 litrowe PET-y to nie ma raczej możliwości wypicia tego na miejscu i udania się w dalszą podróż, zwłaszcza jak jeden z piwoszy jest szoferema piwoszy w sumie jest dwóch. Z praktyki - piwo z nalewaka, przewiezione samochodem ok. 600 km w lodówce nic nie traci na swych walorach.
Podobnie rzecz się ma z piwami typu Skalni leżak Chodovaru - przejechało bezkolizyjnie samochodem 1200 km, wbrew ostrzeżeniom sprzedawcy ze sklepu przybrowarnego, że przewożenie w tych temperaturach (było koło 30*C) i po tamtych drogach grozi wywaleniem korka w butelce.Comment
Related Topics
Collapse
-
Mlejn, to kolejny ,wiejski, browarek, który powstał na skraju malutkiej wioski Rozstání oddalonej o niespełna osiem kilometrów od Moravská Třebová. Browar zajmuje część kompleksu starego młyna, który stoi tuż przy drodze, zaraz za torami kolejowymi i u podnóża górki Doubravice....
-
Channel: Czechy
-
-
U podnóża małej, ale dumnie brzmiącej z nazwy górki Velký Blaník (638 m) rozpościera się widok na małą mieścinę Louňovice pod Blaníkem. Już w 1350 roku w miasteczku powstał i warzył piwo klasztorny browar, tak więc tradycje piwowarskie mieścina ma zacne.
Nowa...-
Channel: Czechy
-
-
Łotewska prowincja ma swój urok. Cisza i wszechwładny spokój wręcz emanują z tych miejsc. Miłośnicy lasów, jezior i drewnianych domków, znajdą tam swoje miejsce na ziemi.
W przypadku miasteczka Aluksne nieco rozwleczonego terytorialnie, celem wizyt jest jezioro z ruinami zamku na...3 Photos-
Channel: Łotwa
-
-
Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...
-
Channel: Belgia
-
-
Narva ze względu na pięknie położony nad rzeką o tej samej nazwie zamek, jest jednym z nielicznych turystycznych celów w Estonii. Samo miasto bardzo przeciętne, ale kiedy pozna się jego dzieje podczas ostatniej wojny, można zrozumieć dlaczego tak jest. Do tego dochodzi fakt, że języka estońskiego...
-
Channel: Estonia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment