Gdzie w Warszawie kupię rurkę miedzianą fi 6-8 / 8-10m (do skonstruowania chłodnicy)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • TomB-80
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.03
    • 7

Gdzie w Warszawie kupię rurkę miedzianą fi 6-8 / 8-10m (do skonstruowania chłodnicy)

Widzialem sporo postów na tema chłodnic ale niestety wiekszosc z nich juz dość leciwa.

Mam pytanie czy ktos moze orientuje sie gdzie w warszawie mozna kupic rurke miedziana (fi 6-8) w ilosci okolo 8-10 metrow za rozsadna cene czyli okolo6-8 zl za metr.

Obdzwonilem wszelkie markety i nie markety i niestety nie ma nigdzie byla kiedys a obecnie od roku brak. Znalazlem hurtownie ale tam trzebło zamówic przynajmniej pół TIRa. Znalazlem sklep ale w sklepie cena w granicach 14zl nieco duzo biorac pod uwage ze gotowa kosztuje okolo 170zl.

Z gory dzieki za odpowiedz.
  • korbicz
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2008.06
    • 170

Jak sam szukałem na jesieni to mieli w Platformie. Tylko, że tam trzeba mieć jakąś kartę, której nie miałem ochoty zdobywać na jednorazowe zakupy.
    Ostatecznie kupiłem ile mi było trzeba w firmie montującej klimatyzacje. Pogadaj z pierwszą lepszą, powinni ci bez problemu odsprzedać kilka metrów.

Comment

• darko
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.06
      • 2078

Na Wileńskiej są trzy sklepy z metalami kolorowymi.

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
        Gliwice, Stefana Wyszyńskiego 14C, Miedziana-craft beer&chill
        heckler
        Od stycznia Gliwice mogą pochwalić się nowym browarem, lub browarkiem, gdyż nie wiem czy to nie najmniejszy legalnie działający browar w naszym kraju. Jeżeli się mylę to sorki i proszę o sprostowanie.
        Sprzęt to warzelnia o pojemności, tylko 200 l, a tanki są tylko dwa i maja
        ...
        2023-03-31, 07:24
      • dadek
        Großköllnbach, Dachinger Straße 27, Privatbrauerei Egerer
        dadek
        Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
        2023-12-05, 00:56
      • tomcio83
        rurkę miedzianą do chłodnicy - Warszawa
        tomcio83
        Gdzie w Warszawie można dostać miekką rurkę miedzianą, do chłodnicy zanurzeniowej?
        ew. w jakich sklepach szukać?
        Pytałem w kilku sklepach (Praktiker, sklep hydrauliczny, budowlany itd. )

ale były tylko >25mm , albo nie było wcale.
        2006-12-09, 17:36
      • derfin
        podpięcie chłodnicy pod kran
        derfin
        Witam
        Mam obecnie problem z podłączeniem chłodnicy z nierdzewki karbowanej pod kran taki jak widać na obrazku. Jak to zrobić, żeby nie ciekła woda ani z kranu ani z przyłącza na rurce? I oczywiście był między nimi jakiś wąż. W tej chwili na rurce jest stare rozwiązanie, z którego...
        2020-01-23, 19:31
      • dadek
        Niemcy, Knallhütte 1, Hütt Brauerei
        dadek
        W północnej Hesji zbyt wielu browarów nie znajdziemy, a do policzenia takich średniej wielkości nie są potrzebne nawet wszystkie palce jednej ręki. Hütt, z tradycją warzenia od 1752 roku i produkcją około 80 tyś. hl rocznie, jest więc rodzynkiem na tym terenie. Browar mieści się tuż...
        2024-09-03, 02:08
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...