Jak w temacie, gdzie można dostać skórkę curacao we Wrocławiu?
Gdzie curacao we Wrocławiu?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks Wyświetlenie odpowiedziCuracao to kandyzowana skórka pomarańczowa chyba, że coś pokręciłem.
Nie widziałam jej nigdy w spożywczakach.
Comment
-
-
-
Piwodziej ma to w ofercie, może tak będzie szybciej.Last edited by Maggyk; 2009-04-15, 15:08.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziPiwodziej ma to w ofercie, może tak będzie szybciej.
dzięki podpowiedzi
Comment
-
-
W Astrze i Parmie, przy bakaliach(ul. Ruska)
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziGdybyś zapałała chęcią zamieszczenia na stronie dokładnej pisowni, to brzmi ona Curaçao.
A propos "kurakao" to sama często tak mówię, bo jak wymawiam poprawnie, to nikt nie rozumie, o co mi chodzi
Comment
-
-
Poprawiłem żeby nie było draki.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziPoprawiłem żeby nie było draki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maroxan Wyświetlenie odpowiedziW Astrze i Parmie, przy bakaliach(ul. Ruska)
Comment
-
Comment