W internecie. Chyba masz internet w Kołobrzegu jeżeli stamtąd piszesz?
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Z internetu ;D
Wolałbym coś na miejscu.
A jeżeli z internetu to z alledrogo czy skąd?
Wiem że większość powie poszukaj ale szukałem (chyba słabo) bo znalazłem tylko 2 strony z tym.
Witamy w sklepie piwowarów dla Piwowarów! Polecamy szeroki asortyment produktów do warzenia piwa w domu. Szczególnie polecamy nasze wielokrotnie wypróbowane zestawy surowców. Jeśli wiesz dokładnie czego potrzebujesz, proponujemy przejść na listę wszystkich produktów "szybkie zamawia
Ostatnia zmiana dokonana przez jacer; 2009-09-09, 11:01.
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Dziś 09.09.09 może dlatego, dzień dobroci dla leniwych
(1+sqrt5)/2
zestawy startowe bywają w Bricomarche , Realu , Praktikerach
Lepiej dać zarobić internetowym sklepom niż wielkim sieciom.
(1+sqrt5)/2
Dzięki wszystkim za pomoc : )
Ostatnie pytanie czy warto inwestować w ten zestaw i czy wgl. warto w niego inwestować jeżeli chcę zaopatrzyć się w sprzęt który starczy mi co najmniej na 30 warek http://www.sklep.wes.com.pl/?d=produkt&id=157 czy skompletować samemu i kupywać od razu 18 kg słodu Pilzneński bo mogę się nie znać ale w np. sklepie browamator 5 kg kosztuje 27 zł?
Dzięki wszystkim za pomoc : )
Ostatnie pytanie czy warto inwestować w ten zestaw i czy wgl. warto w niego inwestować jeżeli chcę zaopatrzyć się w sprzęt który starczy mi co najmniej na 30 warek http://www.sklep.wes.com.pl/?d=produkt&id=157 czy skompletować samemu i kupywać od razu 18 kg słodu Pilzneński bo mogę się nie znać ale w np. sklepie browamator 5 kg kosztuje 27 zł?
Jak będziesz kupował oddzielnie to przepłacisz, policz jeszcze koszty przesyłek
Comment