W internecie. Chyba masz internet w Kołobrzegu jeżeli stamtąd piszesz?
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Z internetu ;D
Wolałbym coś na miejscu.
A jeżeli z internetu to z alledrogo czy skąd?
Wiem że większość powie poszukaj ale szukałem (chyba słabo) bo znalazłem tylko 2 strony z tym.
Witamy w sklepie piwowarów dla Piwowarów! Polecamy szeroki asortyment produktów do warzenia piwa w domu. Szczególnie polecamy nasze wielokrotnie wypróbowane zestawy surowców. Jeśli wiesz dokładnie czego potrzebujesz, proponujemy przejść na listę wszystkich produktów "szybkie zamawia
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Dziś 09.09.09 może dlatego, dzień dobroci dla leniwych
(1+sqrt5)/2
zestawy startowe bywają w Bricomarche , Realu , Praktikerach
Lepiej dać zarobić internetowym sklepom niż wielkim sieciom.
(1+sqrt5)/2
Dzięki wszystkim za pomoc : )
Ostatnie pytanie czy warto inwestować w ten zestaw i czy wgl. warto w niego inwestować jeżeli chcę zaopatrzyć się w sprzęt który starczy mi co najmniej na 30 warek http://www.sklep.wes.com.pl/?d=produkt&id=157 czy skompletować samemu i kupywać od razu 18 kg słodu Pilzneński bo mogę się nie znać ale w np. sklepie browamator 5 kg kosztuje 27 zł?
Dzięki wszystkim za pomoc : )
Ostatnie pytanie czy warto inwestować w ten zestaw i czy wgl. warto w niego inwestować jeżeli chcę zaopatrzyć się w sprzęt który starczy mi co najmniej na 30 warek http://www.sklep.wes.com.pl/?d=produkt&id=157 czy skompletować samemu i kupywać od razu 18 kg słodu Pilzneński bo mogę się nie znać ale w np. sklepie browamator 5 kg kosztuje 27 zł?
Jak będziesz kupował oddzielnie to przepłacisz, policz jeszcze koszty przesyłek
Comment