Po "mojemu" to każdy z Was ma trochę racji - ceny w tym sklepie są wysokie i to jest fakt, ale są relatywnie niższe przy obecnym, niskim kursie Euro od tych, jakie byłyby przy wysokim. Poza tym co do wypowiadania się - myślę, że mimo wszystko komuś ta informacja może się przydać. W temacie nie było zapytania - gdzie tanio kupić surowce, ale gdzie je zakupić w okolicach Szczecina i chwali się koledze, ze mimo, iż nie warzy i kompletnie nie ma ku temu zacięcia podzielił się z nami posiadanym namiarem.
Czy ktoś wie gdzie w Szczecinie można kupić słód i drożdze
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Mam do was już tylko jedno jeszcze pytanie. Czy przeczytałeś to zdanie
Alle Preise zzgl. Verpackung und Fracht. ?
Można by wnioskować, że przy odbiorze osobistym te koszty odpadają.
Comment
-
-
W pobliżu Szczecina w miejscowości Wriezen odkryłem dość duży sklep dla piwowarów. Po za klasycznym asortymentem (słód, drożdże) można zakupić sprzęt pomocny do warzenia.
Patrząc z perspektywy mocnej złotówki warto tam chyba zaglądnąć.
Strona www sklepu: http://www.gastrokomplett-brennecke....ps=12&subid=14
Comment
-
-
W PL taniej.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziW pobliżu Szczecina w miejscowości Wriezen odkryłem dość duży sklep dla piwowarów. Po za klasycznym asortymentem (słód, drożdże) można zakupić sprzęt pomocny do warzenia.
Patrząc z perspektywy mocnej złotówki warto tam chyba zaglądnąć.
Strona www sklepu: http://www.gastrokomplett-brennecke....ps=12&subid=14
Comment
-
-
Skąd przekonanie, że sklep znalazłem przez przypadek w internecie? Tak dla twojej wiadomości, odwiedziłem ostatnio miejscowy browar w którym to piwowar wspomniał mi o tym sklepie.
Po drugie 100km w tym przypadku to w 70% jazda autostradą.
Po trzecie masz dość ciekawą teorię dotyczącą mocnej złotówki. 1 do 1 gratuluję dowcipu.
Comment
-
Comment