Garnek emaliowany 30l warszawa
Collapse
X
-
Chyba znajdziesz - taki garnek nie powinien być droższy niż 100 zł. Zdaje mi się, że kiedyś takie widziałem.
Moim zdaniem warto poszukać czegoś większego. Dużo więcej nie zabulisz ze emalię, a szybko się okaże że wolałbyś zamiast 20L uwarzyć 25 czy 28LComment
-
gar emalia
Terry dobrze prawi, że prawdopodobnie zechcesz warzyć większe warki. Zaś Grisza mówi że taniej nie znajdzie, zauważyłem że artykuły tego typu nie tanieją (oczywiście tanieją ale gorszej jakości) i poniżej setki naprawdę ciężko.Comment
-
Lepiej poczekaj i uzbieraj na 40l ( to tylko cztery dychy więcej ). Ja po drugiej warce stwierdziłem, że 20l to strata czasu i robiłem 28l, a po dziesiątej uznałem, że dobrze uwarzyć czasami jaszcze więcej i kupiłem gar 100l. Nie kupuj garnka 28l !!!Comment
-
Też poluję na 30-40 litrów (po przeczytaniu tej dyskusji preferowane 40), Znajomy podrzucił mi pomysł, żeby spróbować w demobilu wojskowym, ale nie wiem, czy coś takiego mogłoby się nadać. Ostatnio wyprzedają sporo sprzętu po reorganizacji wojska (widziałem całe kuchnie polowe do kupienia ;-)Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam.
Mam na sprzedaż zestaw:
Browar Domowy BA SUPER START użyty 2 razy.
oraz
Garnek emaliowany 40L - nigdy nie użyty.
+ gratis mogę dorzucić własnej konstrukcji skrzynie do chłodzenia podczas fermentacji (do umieszczania zamrożonych butelek z wodą)....-
Channel: Słup ogłoszeniowy
2024-09-12, 09:25 -
-
Mam do sprzedania zestaw do domowego warzenia piwa w skład którego wchodzi:
- garnek emaliowany z pokrywką o pojemności 30L 200 zł
- drewniana warząchew (łyżka) 10 zł
- śrutownik stołowy 200 zł
- chłodnica zanurzeniowa ze stali nierdzewnej 100 zł
- refraktometr 0-40°Brix'a...5 Photos-
Channel: Targowisko piwowarskie
2024-03-10, 20:01 -
-
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...1 Photo
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Ogłoszenie: https://www.olx.pl/oferta/browar-dom...7-IDzr50h.html
Browar Domowy Browamator SUPER START - zestaw startowy + garnek + 60 butelek
- zestaw do samodzielnej, domowej produkcji piwa
- użyty raz do wyprodukowania...-
Channel: Targowisko piwowarskie
2019-04-09, 12:45 -
-
Sprzedam cały browar domowy za 200 zł.