Garnek emaliowany 30l warszawa

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Terry
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2008.01
    • 148

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grisha Wyświetlenie odpowiedzi
    28l gar na 20l warkę powinien być w sam raz. jak nie znajdę nigdzie 30-40l to zamówię ten 28.
    A ile chcą za ten garnek? Mieszkam niedaleko Makro (Bielany) jak chcesz to możemy się umówić, wejdziemy na moją kartę i kupisz co trzeba.
    Ale ceny w makro wcale nie są jakieś rewelacyjne...

Comment

• Grisha
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2010.02
      • 5

za ten garnek 28l chcą 110zl (emalia Olkusz) i chyba taniej nie znajdę

Comment

• Terry
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2008.01
        • 148

Chyba znajdziesz - taki garnek nie powinien być droższy niż 100 zł. Zdaje mi się, że kiedyś takie widziałem.

Moim zdaniem warto poszukać czegoś większego. Dużo więcej nie zabulisz ze emalię, a szybko się okaże że wolałbyś zamiast 20L uwarzyć 25 czy 28L

Comment

• rex5555
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2010.01
          • 7

gar emalia

Terry dobrze prawi, że prawdopodobnie zechcesz warzyć większe warki. Zaś Grisza mówi że taniej nie znajdzie, zauważyłem że artykuły tego typu nie tanieją (oczywiście tanieją ale gorszej jakości) i poniżej setki naprawdę ciężko.

Comment

• mihalw
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2009.09
            • 26

Lepiej poczekaj i uzbieraj na 40l ( to tylko cztery dychy więcej ). Ja po drugiej warce stwierdziłem, że 20l to strata czasu i robiłem 28l, a po dziesiątej uznałem, że dobrze uwarzyć czasami jaszcze więcej i kupiłem gar 100l. Nie kupuj garnka 28l !!!

Comment

• kazikbro
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2010.02
              • 1

Mogę poratować kartą do makro na terenie Krakowa i Warszawy

Comment

• nonFelix
                Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                • 2009.12
                • 109

Też poluję na 30-40 litrów (po przeczytaniu tej dyskusji preferowane 40), Znajomy podrzucił mi pomysł, żeby spróbować w demobilu wojskowym, ale nie wiem, czy coś takiego mogłoby się nadać. Ostatnio wyprzedają sporo sprzętu po reorganizacji wojska (widziałem całe kuchnie polowe do kupienia ;-)

Comment

Przetwarzanie...
                X