Dzięki za Starowar, właśnie o takie miejsca chodzi. W przyszłym tygodniu się wybiorę i sprawdzę na miejscu.
Warszawa - surowce, sprzęt
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PrzemasBDG Wyświetlenie odpowiedzi(...)Gdzie na terenie Warszawy można znaleźć stacjonarny sklep z akcesoriami i surowcami do produkcji piwa domowego. (...)Czyli mamy jakieś opcje w Warszawie? Gdzie?
Asortyment bardziej "winny" niż piwowarski. Kupowałem tam jedynie kilka drobiazgów potrzebnych "na już" winohobbyLast edited by vietnam; 2013-06-28, 13:54.
Comment
-
-
-
Przypadkowo odkryłem nowe miejsce.
Po dłuższej przerwie (złamany nadgarstek) nagle naszła mnie ochota na nowe piwo w sobotę. Piwowar zniknął, kiedyś coś kupowałem na dalekiej Pradze ale nie pamiętałem adresu. Google - zaprzyjaźnione forum - i namiar na ul. Stalową. Jechałem pewny, że to sklep w którym bylem - Spirit Ferm, a tam niespodzianka. Spory wybór, sprzedawca/właściciel? kompetentny (piwowar domowy) a ceny internetowe. Chmiele z zamrażalnika, drożdże z lodówki, dla chętnych śrutowanie - automat.
I tylko dla piwowarów, żadnego pędzenia, serów czy wędliniarstwa. Zdaje się, że dopiero ruszyło.
Comment
-
-
witam
odświeżam i potwierdzam sklep na stalowej sie ładnie rozwinął
jest stronka
już nic nie zamawiam w necie
Comment
-
Comment