Witam, zastanawia mnie czy zna ktoś jakiś sklep dla piwowarów w Rybniku i okolicach (mogą być północne Czechy np. okolice Bohumina, Ostravy czy Karviny). Z góry dzięki za odpowiedź.
Rybnik- sprzęt i surowce
Collapse
X
-
-
Widzę że mają stacjonarny sklep w Havířovie i do tego ceny surowców bardzo interesujące... cóż po zaopatrzeniu się w śrutownik chyba będę tam częstym gościem Dzięki za namiar"Jak tam było, tak tam było,
Ale jeszcze nigdy tak nie było,
Żeby jakoś nie było."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crocco Wyświetlenie odpowiedziByłeś w Hawierzowie? warto?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika apolloks Wyświetlenie odpowiedziJa juz tam byłem kilka razy. Warto tam kupować słód pilzeński oraz chmiele np. sazz. Polecam wycieczki trochę dalej do źródła do Litovela po słody zdecydowanie sie opłaca
Czy mają sprzedaż detaliczną tzn ile np kosztuje 25 kg słodu jasnego jęczmiennego.
I mieści się to w miejscowości Litovel ?
W Havířovie kosztuje 400.00 Kč .
Comment
-
-
-
Poczekaj na mejla odpisuja czasami kilka dni trzeba czekać
mi odpisali tak
Vazeny pane,
V soucasnosti muzeme zaoferovat tyto typy sladu a ceny:
plzensky slad EUR 487,-/t
monachijskij slad EUR 507,-/t
karamelovy slad EUR 665,-/t
barevny slad EUR 767,-/t
ceny EXW Litovel (vcetne VAT) podle Incoterms 2000
slad ve workach po 50 kg
plat pred dostavou
platnost oferty do 25. 11. 2010
S pozdravem,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika apolloks Wyświetlenie odpowiedziPoczekaj na mejla odpisuja czasami kilka dni trzeba czekać
mi odpisali tak
Vazeny pane,
V soucasnosti muzeme zaoferovat tyto typy sladu a ceny:
plzensky slad EUR 487,-/t
monachijskij slad EUR 507,-/t
karamelovy slad EUR 665,-/t
barevny slad EUR 767,-/t
ceny EXW Litovel (vcetne VAT) podle Incoterms 2000
slad ve workach po 50 kg
plat pred dostavou
platnost oferty do 25. 11. 2010
S pozdravem,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika z_bychu Wyświetlenie odpowiedziGdyby nadal były takie ceny to 50 kg wychodzi niecałe 100 zł.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziPrzy sprzedaży detalicznej czy cysterny ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziPrzy sprzedaży detalicznej czy cysterny ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika apolloks Wyświetlenie odpowiedzi(...)platnost oferty do 25. 11. 2010"Jak tam było, tak tam było,
Ale jeszcze nigdy tak nie było,
Żeby jakoś nie było."
Comment
-
Comment