Mam :
Słód monachijski 1kg
Słód wiedeński 1kg
Słód pilzneński 1kg
Słód belgijski karmelowy ciemny Special B 400 -200 g
Słód karmelowy ciemny Caraaroma (R) 300-400 -200g
Słód Caraamber (R) 60-80 EBC Weyermann-200g.
I zastanawiam się które drożdże będą lepsze , dolne czy górne . (to na 10Litrów , bo mam ograniczenie w pojemności gara zaciernego )
Słód monachijski 1kg
Słód wiedeński 1kg
Słód pilzneński 1kg
Słód belgijski karmelowy ciemny Special B 400 -200 g
Słód karmelowy ciemny Caraaroma (R) 300-400 -200g
Słód Caraamber (R) 60-80 EBC Weyermann-200g.
I zastanawiam się które drożdże będą lepsze , dolne czy górne . (to na 10Litrów , bo mam ograniczenie w pojemności gara zaciernego )
Comment