Brewkit i kilka pytań

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • DonZ
    Porucznik Browarny Tester
    • 2013.03
    • 303

    #16
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKan Wyświetlenie odpowiedzi
    jak nie możesz inaczej .. to czemu nie .. jak będziesz miał poczucie niespełnienia po chmieleniu to zawsze jeszcze zostanie ci chmielenie na zimno
    to też rozważałem, chciałbym goryczkę uzyskać lubelskim a aromat jakimś amerykańcem
    Ostatnia zmiana dokonana przez DonZ; 2013-05-12, 21:34.

    Comment

    • MarcinKan
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2013.02
      • 191

      #17
      chmielenie to już indywidualna sprawa ... to jak doprawianie rosołu przyprawami ... jak już tak się bawisz w podniecanie podniebienia to zapisuj wszystko co kiedy dajesz i na ile ... przynajmniej, jak ci nie wyjdzie to w przyszłości będziesz wiedział, jak nie robić ... lub jak zrobić - bo wyszło niebo w gębie

      Comment

      Przetwarzanie...
      X